Charles Hoskinson, bir sonraki hedef planını açıkladı! ADA fiyatı patlayacak mı?
Charles Hoskinson, bir sonraki hedef planını açıkladı! ADA fiyatı patlayacak mı?

Charles Hoskinson, bir sonraki hedef planını açıkladı! ADA fiyatı patlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson, dijital varlıkların uzun vadeli geleceği hakkındaki görüşlerini paylaştı. En son YouTube video yayınında Hoskinson, ADA ve diğer kripto varlıklarının sonunda dünyanın finans sistemini yöneteceğini açıkladı. Ancak, ABD kriptoya karşı olumlu bir eğilim benimsemedikçe bu hedefin gerçek olmayacağını da sözlerine ekledi.

“Bir sonraki seviyeye ulaşmamız gerekiyor. Bildiğiniz gibi nihai hedefimiz Cardano ve diğer dijital para birimlerinin dünyanın finansal işletim sistemi haline gelmesidir.”

Hoskinson, en önemli görevlerinden birinin banka hesabı olamayanların bankaya girmesine yardım etmek olduğunu da belirtti. Böylece banka hesabı olmayanlar, herhangi bir sınır kısıtlaması olmaksızın kontrol ettikleri bir ekonomik kimliğe sahip olabilirler. Hoskinson, kriptonun banka hesabı olmayanlara ifade ve ticaret özgürlüğü sunabilen tek finansal sistem olduğunu iddia ediyor.

Cardano CEO’su ayrıca, bu hedefin gerçeğe dönüşebilmesi için belirli faktörlerin yerinde olması gerektiğini söyledi. Böyle bir faktör, düzenleyici makamların kripto varlıklarının varlığını tanıması gerektiğidir. Ayrıca, bunları finansal sistem için bir avantaj olarak görmeli ve herkese sundukları özgürlüğü kabul etmelidirler.

Hoskinson, dijital Yuan hakkında ne düşünüyor?

Hoskinson, Çin’in dijital Yuan projesiyle ilgili kaydettiği ilerlemeyle ilgili görüşlerini de paylaştı. Cardano’nun kurucusu, Çin’in merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) insanların finansal özgürlüklerini kısıtlayacağına inanıyor.

“Çin Merkez Bankası temsilcisinin dijital Yuan ile ilgili sunumunu dinledim. Sistemin ölçeğinden ve karmaşıklığından özellikle etkilendim. Halihazırda 40 milyon kullanıcısı var ve her saniye 10.000 işlem gerçekleştiriyor. Yarı hesap modelinde çalışır ve AliPay ve WeChat gibi mevcut ödeme sistemleriyle entegredir. Ancak, ülkenin sosyal kredisini bu CBDC’ye yığdılar.”

Hoskinson, Çin’in yarı hesap modelinin yalnızca birkaç kişinin milyarlarca insanın ekonomik koşullarını belirlemesine olanak sağlayacağını iddia ediyor.

“Bu model bu şekilde devam ederse, milyarlarca insanın ekonomik özgürlüğünün mutlak kontrolünde çok az insanın olduğu bir para sistemi yaratacaktır. Bu bir hipotez değil, parlak zekalara ve harika teknolojiye sahip aktif bir projedir.”

Hoskinson, halihazırda 40 milyon beta test kullanıcısı olduğu göz önüne alındığında, sistemin Çin içinde ve dışında piyasaya sürüldükten sonra hızla yayılacağını da sözlerine ekledi.

“Bununla birlikte, bir CBDC’ye sahip olmak, her şekilde özgürlük sunan kriptoya sahip olmak kadar önemli değildir. Bu yüzden hedefimize ulaşana kadar savaşmaya devam edeceğiz”

Son olarak, Charles Hoskinson’un iddia ettiği gibi kriptolar dünyanın finansal sistemi olarak yerini alırsa, Cardano’nun yerel tokeni (ADA) ve diğer kripto varlıkları aniden değer kazanacaktır.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin