JP Morgan, Ethereum Birleşmesinin gerçek etkisinin henüz görülmediğini söyledi!
JP Morgan, Ethereum Birleşmesinin gerçek etkisinin henüz görülmediğini söyledi!

JPMorgan, Ethereum Birleşmesinin gerçek etkisinin henüz görülmediğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum Birleşmesinin başarıyla tamamlanmasının üzerinden neredeyse bir ay geçti ancak Ethereum fiyatı beklentilerin aksine düşüş kanalına girdi. Aslında ağ yükseltmesinin ayı piyasası durumuna bir katalizör görevi görebileceği umuluyordu.

Birleştirme tamamlandıktan sonra, ETH fiyatı yaklaşık %10 oranında keskin bir düşüş yaşadı ve ardından olumsuz momentum devam etti. Fiyat izleme platformu CoinMarketCap’e göre, ETH fiyatı son 24 saatte %0,50 düşüşle 1.295 dolar seviyesinde bulunuyor.

Ethereum fiyatından ne beklenir?

Bu arada, JP Morgan analistleri, kripto yatırımcılarının hâlâ Ethereum Birleşmesinden yukarı yönlü fiyatlamadıklarına inanıyor. Bir CNBC raporuna göre, ETH fiyatı henüz yükseltme olayının etkisini görmedi. Bu, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in The Merge’den sonra fiyatlandırılmasının biraz zaman alabileceği yönündeki tahminiyle uyumludur. Buterin, yatırımcıların gerçek fiyat hareketinden önce 6-8 aylık bir bekleme süresi gerektiğini söyledi.

Bu bağlamda, Ethereum tutan adreslerin sayısı şu anda 10 ayın en yüksek seviyesinde bulunuyor. Bu durumun bir ETH fiyat artışına yol açıp açmayacağını yakın gelecekte göreceğiz.

Salı günü erken saatlerde teknoloji devi Google, Cloud kullanıcı ödemelerine kriptoda izin vermek için Coinbase ile ortak olacağını duyurdu. Kripto ödemelerinde kullanılacak kripto para birimleri arasında Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin yer alacak. Bu hareket, Ethereum’un daha fazla kurumsallaşmasına yardımcı olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin