Chainlink (LINK) fiyat analizi: Bu faktör hareketin yönünü belirleyecek!
Chainlink (LINK) fiyat analizi: Bu faktör hareketin yönünü belirleyecek!

Chainlink (LINK) fiyat analizi: Bu faktör hareketin yönünü belirleyecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin‘in 28.000 doları geçmesiyle birlikte Chainlink (LINK) fiyatı da arttı. FOMC toplantısı yaklaşırken, LINK fiyatındaki sürekli bir canlanma beklenebilir mi?

LINK fiyatı, son beş günde 7 dolar ve psikolojik destek bölgesi etrafında konsolide oldu. Ancak son saatlerde (yayından önce), kripto para, 50 günlük üssel hareketli ortalamayı (7,34 dolar) yeniden test etmek için yükseldi. Bu kısa yükseliş, Bitcoin’in 25 Nisan’da 27.200 dolardan 28.600 bin dolara yükselmesiyle birlikte ortaya çıktı.

Bitcoin’in yükselişi, First Republic Bank’ın mevduatlardaki düşüş raporlarından sonra hisselerinin %50 düşmesiyle artan bankacılık endişelerinden kaynaklanabilir. Ancak gelecek haftaki FOMC toplantısı, bu endişeleri etkileyebilir ve her iki varlığın da hareket yönünü belirleyebilir.

Chainlink fiyat analizi ve olası hareketler

LINK’in 50 günlük hareketli ortalamadaki fiyat reddi, boğaların desteği koruduğu sürece 7 dolar destek seviyesine doğru olası bir yükselişe öncülük edebilir. 20 günlük hareketli ortalama, 50 günlük hareketli ortalamanın biraz üstünde yer alıyor ve fiyatın yeniden canlanmasına karşı ek engeller sunuyor. Ancak 200 günlük hareketli ortalama, potansiyel konsolidasyona işaret ediyor.

Bu nedenle, LINK’in önümüzdeki saatlerde veya günlerde 7 dolar destek seviyesi ve hareketli ortalamalar arasında salınması muhtemel görünüyor. Hareketli ortalamaların ötesinde bir kapanış, altcoin’in 7,727 dolara yükselmesini destekleyebilir. Ancak 7 doların altındaki bir düşüş, LINK’i destek bariyerlerini kırmak için düşürebilir. Bu nedenle, satıcılar 6,5 dolar veya Mart ayının en düşük seviyesi olan 5,9 dolar civarında duraklayabilir.

Göreceli güç endeksi, aşırı satım bölgesinden çekilirken alım gücünün arttığını doğruladı. Ancak bu yazı sırasında gösterge tarafsız bir eğilim gösteriyor, bu da varlığın her iki yönde de dalgalanabileceğini gösteriyor.

Zincir üstü veriler, Chainlink’in güçlü satış ivmesi ve sınırlı talep yaşadığını gösteriyor, bu da kısa vadede büyük bir toparlanmayı engelleyebilir. Bunun yanı sıra, varlık borsalarda artan arz kaydediyor. Bu durum, daha fazla LINK tokeninin merkezi borsalara çıkarılması anlamına geliyor. Ayrıca, borsa dışı arz da azalmaya devam ediyor.

Aktif adreslerdeki son artış duraklama gösteriyor ve sınırlı işlem hacimlerini doğruluyor. Bu da Chainlink satıcılarının lehine olabilir. Bununla birlikte, Bitcoin 29.000 dolar seviyesini yeniden kazanırsa LINK daha da yükselebilir. Bugün Bitcoin’in yükselişe geçmeye hazır olduğu görülüyor.

cryptonewsland


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin