Çevre dostu bu altcoin, son 2 günde %287 arttı! Fırsat mı?
Çevre dostu bu altcoin, son 2 günde %287 arttı! Fırsat mı?

Çevre dostu bu altcoin, son 2 günde %287 arttı! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Moss Carbon Credit coin (MCO2), altcoinlerin çoğunun keskin bir düşüşe başladığı  22 Ocak’tan bu yana büyük bir boğa koşusunda.

Yatırımcılar arasında, Carbon Credit coine (MCO2) talep arttı. Biz de MCO2’nin ne olduğunu anlamanıza yardımcı olmak ve satın alınabilecek platformları göstermek için kısa bir makale hazırladık.

Moss Carbon Credit (MCO2) nedir?

Genellikle MCO2 olarak adlandırılan Moss Carbon Credit coin (MCO2), MOSS blok zincirinin yerel tokenidir. Özetle, MOSS, MCO2 tokenleri aracılığıyla piyasasının demokratikleşmesini ve geliştirilmesini içeren bir piyasa çözümü aracılığıyla çevrenin korunmasını teşvik etmeyi amaçlamaktadır.

MOSS, yüksek kaliteli çevre projelerinden karbon kredisi satın alır. Bireylerin ve şirketlerin bu kredileri blok zincirinde satın almalarını sağlar.

Krediler, Social Carbon, VCS Standard ve CCB Standards gibi çeşitli küresel kurumlar tarafından onaylanmıştır. Ayrıca, krediler tekrar eden satışları engellemek için blok zinciri ile şifrelenir.

Altcoin için fiyat tahmini

Mevcut fiyat hareketine göre MCO2 altcoin iyi bir yatırım olabilir. Yine de, kripto para piyasasını satın almanın son derece değişken olduğunun farkında olmalısınız.

Son fiyat hareketine bakıldığında, altcoin fiyatının en azından Ocak ayının geri kalan kısmında yükseliş eğilimini sürdüreceğine dair büyük tahminler var. Gözler, analistlerin, kripto paranın mevcut eğilimi koruması durumunda mümkün olduğuna inandığı 20 dolarlık fiyat hedefinde.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin