Gözde altcoin, bu desteğe tutunabilirse toparlanabilir! Fiyat analizi
Gözde altcoin, bu desteğe tutunabilirse toparlanabilir! Fiyat analizi

Gözde altcoin, bu desteğe tutunabilirse toparlanabilir! Fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın altcoin’i LUNA için fiyat analizi, bugün düşüş eğilimini sürdürüyor. Fiyat seviyeleri, satıcıların piyasadaki satışlarını artırması nedeniyle 63 dolar seviyesini karşılamak için düştü. Ayrıca, bir süredir devam eden varyasyonlar oldu ve ayılar bir kez daha liderliğini güvence altına aldı. Ayılar, bugün, devam eden düşüş eğilimini sürdürmek için fiyatı mevcut fiyat değerinin daha da altına çekme eğiliminde. Ayılar, dün çabalarını kesintiye uğratan yükseliş momentumunu atlattılar ve fiyatı yine aşağı yöne doğru çekiyorlar.

1 günlük grafik: LUNA daha da düşüyor

Terra fiyat analizi için 1 günlük fiyat grafiği, bir günlük aradan sonra ivmelerini geri kazanan ayıların lehine gözüküyor. Altcoin fiyatı, son 24 saatte yüzde 5,77 düşerek 63.2 doları gördüğü büyük bir düzeltme geçirdi. 1 günlük grafikte hareketli ortalama (MA), 73,8 dolar seviyesinde hareket ediyor. Ayrıca, SMA 20 eğrisi, kısa vadeli trend çizgisi aşağı doğru gittiğinden düşüş sinyali veren SMA 50 eğrisinin altında işlem görüyor.

Gözde altcoin, bu desteğe tutunabilirse toparlanabilir! Fiyat analizi

Bollinger bantları hala genişlediği için oynaklık hala yüksek. Üst bant, direnci temsil eden 89 dolarda, alt bant ise altcoin için desteği temsil eden 60 dolarda bulunuyor. Bollinger bantları ortalaması 75 dolar olarak belirlendi. Genişlemelerinde olduğu gibi, oynaklık da artıyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) skoru da 40 endeksine ulaşarak dik bir aşağı eğim izledi.

4 saatlik grafik: Boğalar mücadele ediyor

Altcoin’in 4 saatlik fiyat grafiği, düşüş momentumunun fiyat değerinde anlık bir düşüşle sonuçlandığını gösteriyor. Fiyat bugün kritik bir şekilde düştü. Ancak boğalar, son dört saat içinde nihayet geri döndü ve düşüş tarafında gelen direncin üstesinden gelerek fiyatı 63,5 dolar seviyesine yükseltti.

Gözde altcoin, bu desteğe tutunabilirse toparlanabilir! Fiyat analizi

Hareketli ortalama (MA) da düne göre daha yüksek ve SMA50 eğrisinin üzerine çıktı. Bollinger bantlarının üst sınırının aşağı doğru gelmesiyle oynaklık giderek azalıyor. Ayrıca 4 saatlik fiyat grafiğindeki Bollinger bantları değerleri ise şu şekilde; üst Bollinger bandı 74 dolarda, alt Bollinger bandı ise sırasıyla 56 dolarda. Yükseliş desteğinin ortaya çıkması nedeniyle RSI puanı da arttı; gösterge, puanı endeks 41’e yükseldi bu da piyasadaki satın alma faaliyetini gösteriyor.

Altcoin için fiyat tahmini

Altcoin için fiyat analizi, ayıların dünkü kazançları silerek, bugün güçlü bir geri dönüş yaptığını gösteriyor. Altcoin fiyatı 63.2 dolara düştü. Aşağıdaki destek güçlü kalırsa son dört saatlik fiyat hareketinden de anlaşılacağı gibi, LUNA’nın toparlanmaya devam etmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin