Bu altcoin, piyasa çöküşüne meydan okuyor! 24 saatte %8 arttı
Bu altcoin, piyasa çöküşüne meydan okuyor! 24 saatte %8 arttı

Bu altcoin, piyasa çöküşüne meydan okuyor! 24 saatte %8 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coindesk’in bildirdiğine göre, Cosmos’un altcoin’i ATOM, yatırımcıların blok zincirine duyduğu ilginin artmasıyla birlikte son 24 saatte %8 artış kaydetmeyi başardı. Bu yükseliş, altcoin’i, genel kripto piyasası düşüşteyken yeşilde kalmayı sürdürebilen birkaç kripto paradan biri yaptı.

Cosmos’un altcoin’i neden yükseliyor?

Geçen hafta, ATOM tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 45 dolara ulaştı. Perşembe günü piyasa çöküşünün başlamasının ardından kripto para %25 düşüş yaşadı. Ancak son 24 saatte yükseldi. Asya borsalarının açılmasıyla altcoin, 28 dolardan 35.22 dolara sıçradı. Fiyat, 35 dolarda dirençle karşılaştı ve bunun ardından bir süre düşüş yaşadı.

Altcoin yazının yazıldığı sırada 34 dolardan işlem görüyordu ve değerinin yaklaşık %7’sini kaybetmişti, bu da ilk 100 kripto para arasında en az kayıplardan bir tanesi.

Cosmos’da bulunan tokenler de yükselişte

Kripto paranın büyüme faktörleri arasında, Cosmos ve Polkadot arasında bir köprü uygulaması ve Cosmos stakerlarına yapılacak airdroplar yer alıyor. İki blok zinciri arasındaki köprü uygulaması, veri aktarımını sağlayacak.

Bu sabahın en büyük kazananları, daha geniş pazarda, stakerları airdrop olan Cosmos tokenleriydi. Bunların arasında Stargaze (STAR), Juno Network (JUNO) ve Comdex (CMDX) tokenleri bulunuyor. Bu kripto paralar, Cosmos blok zinciri üzerinde bulunan DeFi tokenleridir. CoinGecko’nun verilerine göre, son 24 saatte %6’ya kadar kazanç sağladılar.

Airdroplar stakerlar için bir kilometre taşı

Airdroplar, Cosmos stakerları için planlanan süreçte bir kilometre taşı olma özelliği taşıyor. Proof-of-stake blok zinciri olarak Cosmos, token ödülleri karşılığında ATOM’u düğümlerde kilitleyerek bilgi işlem kaynaklarını kullanılabilir hale getiren doğrulayıcılara güveniyor. Düğümler ağı çalışır durumda tutuyor ve işlemleri işliyor.

Cosmos projeleri, kullanıcılara ek getiri sağlar. Stake edilen toplam miktara bağlı olarak, yerel projeler jetonları otomatik olarak Cosmos staker’larına havadan düşürür ve bu da ATOM sahipleri için ek değere yol açar.

Delphi Digital analistlerine göre, yaklaşan EVMOS lansmanı yatırımcıların Cosmos’a ilgisini artırdı:

“Cosmos, bu ay yaklaşan EVMOS lansmanı ile son zamanlarda kriptonun gündemi oldu ve dikkatleri üzerine çekti. EVMOS (önceden Ethermint), EVM uyumlu uygulamaların Cosmos ekosistemine entegre olmasına izin verecek.”

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin