Cardano yatırımcılarına müjde: ADA fiyatı yüzde 40 potansiyel ralliye hazır!
Cardano yatırımcılarına müjde: ADA fiyatı yüzde 40 potansiyel ralliye hazır!

Cardano yatırımcılarına müjde: ADA fiyatı yüzde 40 potansiyel ralliye hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano kripto para fiyatı, haftalık zaman çerçevesinde ters baş ve omuz modeli (TOBO) oluşumu gösteriyor. Bu model, piyasanın dip seviyelerinde tespit edilir ve trendin tersine dönme şansını arttırır. Bu nedenle, ADA fiyatındaki toparlanma yakında direnç çizgisine meydan okuyacak ve yükseliş momentumunu yoğunlaştıracaktır.

Anahtar noktalar:

  • 0,427 dolar direncinden olası bir kırılma, baş ve omuz modelini tetikleyebilir.
  • Haftalık mum grafiği, ADA fiyatının gerçek kırılma öncesinde 0,427 dolar direncinin altında konsolide olduğunu gösteriyor.
  • ADA kripto parasındaki gün içi işlem hacmi, %39,5’lik bir kayıp anlamına gelen 321.5 milyon dolardır.

ADA Price Prediction

Cardano fiyatı, son beş haftada %33,5’lik bir artış kaydetti ve şu anki fiyatı olan 0,398 dolara ulaştı. Piyasada devam eden belirsizliğe meydan okuyan ADA fiyatı, istikrarlı bir toparlanma sürdürdü. Eğer satın alma baskısı devam ederse, ADA fiyatı %7,5 daha yükselerek modelin boyun çizgisine (0,42 dolar) ulaşabilir. Bununla birlikte, ilgilenen alıcılar 0,42 dolar seviyesinde dikkatli olmalı çünkü Cardano fiyatı burada yüksek satıcıları aşamalı olarak çekebilir.

Günlük bir mum kapanışıyla boyun çizgisi direncinin potansiyel bir kırılması, alıcılara daha fazla fiyat artışı sağlamak için fırsat sunacak. Kripto para fiyatı 0,427 doların üzerinde kalırsa, alıcılar %40’a kadar sürekli bir iyileşmeyle 0,6 dolarlık zirveye ulaşabilir.

Teknik göstergeler arasında, haftalık RSI eğimi, en son Kasım 2021’de gözlemlenen orta hattın üzerine çıktı ve trendin tersine dönmesi için ek bir onay sağladı. Ayrıca, yükselen RSI eğimi, haftalık grafiğin 20 EMA’sını geri aldı ve piyasa alıcılarına ek bir avantaj sağladı.

Eğilim: Boğa

Volatilite: Düşük

Direnç seviyeleri: 0,426 dolar ve 0,52 dolar

Destek seviyeleri: 0,23 dolar ve 0,30 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin