Ethereum potansiyel bir ralliye kapı açabilir mi?

Ethereum fiyatı aylar sonra 1.900 doları geçti! Sıradaki hedef ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, yedi aydan uzun bir süre sonra ilk kez 1.900 dolarlık direnç seviyesini aştı. Bu fiyat artışı, yaklaşmakta olan Ethereum Shanghai güncellemesi staking para çekme işlemlerinin etkinleştirilmesinden bir hafta önce geldi. CoinMarketCap’e göre, yazının yazıldığı sırada Ethereum 1.911 dolardan işlem görüyor. Son fiyat artışı, Staking’in daha esnek hale gelmesi planlandığından Ethereum’a olan artan talep ve Federal Rezerv’in niceliksel sıkılaştırma çabalarını hafifletebileceği beklentisi gibi faktörlerin bir kombinasyonundan kaynaklanıyor olabilir.

Ethereum Shanghai güncellemesi işlem hızlarını artıracak

12 Nisan’da gerçekleşecek olan Ethereum Shanghai hard fork’unun, stake edilen ETH’yi çekmesine izin vermesi bekleniyor. Staking para çekme işlemleri daha kolay ve daha esnek hale gelecek şekilde ayarlandığından, bu durum ETH’deki son fiyat artışına katkıda bulunmuş olabilir. Ek olarak, Bitcoin fiyatındaki son artış da Ethereum’daki fiyat artışına katkıda bulunuyor olabilir.

Capella yükseltmesi, Shanghai hard fork’undan kısa bir süre sonra yürütülecek şekilde ayarlandı. Mutabakat katmanı, tüm ağ doğrulayıcılarının yürütme katmanında belirtilen akıllı sözleşme ve protokol kurallarına uymasını sağlar. Bazı analistler ve yatırımcılar, stake edilmiş Ethereum’un kilidinin açılmasının yükseltmelerin ardından satış baskısı yaratabileceğini öne sürüyor.

Ethereum’un fiyatı, The Merge’in 15 Eylül 2022’de uygulanmasının ardından keskin bir şekilde düştü ve bir hafta içinde neredeyse değerinin dörtte birini kaybetti. Bu nedenle, Ethereum’daki son fiyat artışı umut verici olsa da, Shanghai ve Capella yükseltmelerinin ardından Ethereum’un nasıl bir yol izleyeceği belirsizliğini koruyor.

ethnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin