featured

Cardano fiyat düşüşüne rağmen balina aktivitesi artıyor! İşte olası fiyat hedefleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA), dünkü kapanış fiyatının altında işlem görüyor çünkü fiyat oynaklığı gösteriyor. İşlem hacmi son 24 saatte %26’dan fazla artmasına rağmen, fiyat düşüşü gerçekleşti.

ADA, geçen haftaki kazanımlarını kaybetti ve 29 Nisan 2023’te 0,4028 dolardan 30 Nisan’da 0,3974 dolara düştü. Şu anda 0,3926 dolar aralığında işlem görüyor. Ancak, geçmiş fiyat davranışı, muhtemelen düşüş eğiliminden kurtulacağını gösteriyor.

Neyse ki, Cardano 2023’teki kazanımlarının çoğunu elinde tutuyor ve 1 Ocak 2023’te 0,248 dolardan şu anki fiyatı olan 0,3922 dolara yükseldi.

ADA fiyat analizi

ADA bugün fiyat oynaklığı yaşıyor ve günlük grafikte kırmızı bir mum oluşturuyor. Göreceli Güç Endeksi 47.41’de ve fiyat tarafsızlığını yansıtıyor çünkü boğalar ve ayılar kontrol için savaşıyor.

Ayrıca, ADA’nın Hareketli Ortalama Yakınsama/Iraksama (MACD) değeri sinyal çizgisinin altında ve negatif bir değer gösteriyor. Bu nedenle, ayılar piyasada hâlâ aktif oldukları için varlık için olası bir fiyat düşüşüne işaret ediyor.

Ancak, ADA kısa ve uzun vadede yükseliş hissi veren 50 günlük ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalamaların (SMA) üzerinde. 50 günlük SMA, son üç gün boyunca ADA’yı sürdüren bir destek seviyesi ile ilişkilidir.

Cardano ADA

Cardano’nun gelişim adımları

Cardano’nun gelişim adımları, fiyat rallisini kolaylaştırabilir. Cardano’nun bir geliştirici merkezi olarak itibarı, projeyi destekleyen aktif bir toplulukla artıyor. Cardano zirvesi 2-4 Kasım 2023 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek. Bu etkinlik, topluluk üyeleri için ağ oluşturma fırsatları ve üst düzey kripto yöneticileriyle görüşme imkanı sağlayacak.

Cardano bir düşüş aşamasında olsa da, gelişimsel adımları muhtemelen önümüzdeki günlerde fiyat hareketini artıracaktır.

Aada Finance, NFT’ler için bir havuz yöneticisi olan Aada V.2’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. NFT sahipleri, kilitli ADA’yı herhangi bir havuza devredebilir ve yeni bir stake havuzu kaydedebilir. Kullanıcılar, DeFi platformlarında NFT’leri aktarabilir, satabilir veya stake edebilir.

Cardano aktif cüzdanları ve balina faaliyetleri yükseliyor

Ayrıca, Cardano’nun işlem hacmi, toplam aktif cüzdan sayısındaki artışın da etkisiyle artıyor. Ağdaki toplam cüzdan sayısı şu anda 4 milyon civarında ve Input Output Global (IOG) tarafından açıklanan verilere göre, Cardano geçen hafta 65.4 milyon işlem gerçekleştirdi.

İşlem hacimlerindeki artış, ağdaki balina faaliyetlerindeki artışla da ilişkili. Balinalar, uzun vadeli potansiyeline olan güvenin arttığına işaret eden bir birikim aşamasında bulunuyorlar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin