featured

Cardano (ADA) fiyatındaki düşüş derinleşiyor: Boğalar geç olmadan müdahale edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), günlük grafikte 0,258 dolardaki direnç yakınında önemli bir düşüş trendi çizgisi oluşturdu. Teknik göstergelere göre fiyat düşmeye devam ederek 0,20 dolarda bulunan destek noktasını yeniden ziyaret edebilir.

Cardano ADA

ADA şu anda 0,250 dolar seviyesinin altına doğru hareket ediyor. Ayılar kontrolü elinde tutmaya devam ederse 0,20 dolardaki desteğe bir düşüş gelebilir.

Cardano (ADA) fiyatındaki düşüş devam ediyor

Gözde altcoin’in fiyatı, 0,380 dolar civarında güçlü bir reddedilmeyle karşılaştıktan sonra yeni bir düşüşe başladı. Bu düşüş sonucunda, 0,350 dolar ile 0,300 dolar seviyelerinde bulunan destek noktalarının altına doğru bir hareket geldi.

Mevcut fiyat hareketi, piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum ile karşılaştırıldığında aşağı yönlü ivmenin daha güçlü olduğu görülüyor.

ADA şu anda 0,30 doların ve 50 günlük basit hareketli ortalamanın çok altında işlem görüyor. Günlük grafikte 0,258 dolar yakınındaki dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisi oluşmuş durumda.

Grafikteki son 3-4 mum, satış baskısının arttığına ve daha fazla düşüş olasılığının yüksek olduğuna işaret ediyor.

İlk büyük destek 0,232 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu desteğin kaybedilmesi durumunda aşağı yönlü ilk hedef 0,220 dolarda olacaktır. Eğer gözde altcoin, bu seviyede de tutunamazsa 0,20 dolardaki kritik desteğe düşüş kaçınılmaz bir son olabilir.

Boğalar ne zaman oyuna girecek?

Boğalar, 0,220 dolarda bulunan destek noktasını korumayı başarabilirse yeni bir toparlanma dalgası yaşanabilir. Anlık direnç 0,258 dolar seviyesine ve trend çizgisine yakın. Trend çizgisinin üzerinde yakın bir hareket istikrarlı bir yükseliş başlatabilir.

Bir sonraki temel direnç 0,280 dolara ve 50 günlük basit hareketli ortalamaya yakın. Fiyatın bu seviyenin üzerine çıkması durumunda 0,30 dolardaki direnç yeniden test edilebilir. Bu direncin üzerinde bir hareket gerçekleşmesi durumunda ise sıradaki hedef 0,380 dolar olacaktır.

Sonuç olarak ADA, şu anda 0,258 dolardaki desteğin altında hız kazanıyor. Eğer ayılar güçlü kalmaya devam ederse 0,20 dolara kadar bir düşüş gerçekleşebilir. Öte yandan, boğaların oyuna girmesi durumunda başlayacak yükseliş, fiyatı 0,30 dolara çıkartabilir.

CoinChapter


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin