featured

Dogecoin (DOGE) fiyat hareketi, bugünkü düşüşe rağmen umut vadediyor: İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE), piyasadaki belirsizliğin ortasında 0,062 dolar civarında istikrar kazandı. Yükselen destek trend çizgisinden güç alan DOGE, bu dinamik çizgideki birkaç toparlanmanın günlük grafiklerde küçük bir rahatlama sağlamasıyla, yatırımcılarına bir nevi umut verdi. Ancak meme coin, önemli bir çıkışa tanık oldu ve bu temel desteğin altında düşüş eğilimi gösterdi. Arıza, fiyatta uzun süreli bir düzeltmeye yol açabilir mı?

Dogecoin DOGE

Destek trend çizgisindeki sabah yıldızı mumu, yakın vadede bir yükseliş gelebileceğine işaret ediyor. Bu yukarı yönlü hareket DOGE fiyatını 0,07 dolar seviyesinin üzerine çıkarabilir.

Dogecoin için gün içi işlem hacmi 215,5 milyon dolardır. Bu da %19 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Bugün erken saatlerde Dogecoin %6’lık bir düşüş kaydederek önemli destek trend çizgisinin altına geriledi. Böyle bir hareket genellikle satıcılara daha fazla avantaj sağlayarak kripto para birimini düşüş bölgesine doğru iter. Buna rağmen günlük mum, 0,06 dolar yakınında keskin bir şekilde reddedildi.

Artan talep, şu anda ihlal edilen desteğin kendisini zorlu bir direnç olarak yeniden kurup kuramayacağını belirlemeye çalışan bir yeniden test aşamasının önünü açabilir.

DOGE, bu yazının yazıldığı sırada 0,061 dolar civarında işlem görüyor. Eğer destek noktası kaybedilirse %8,5 oranında bir düşüş daha gelebilir. Bu durumda gözde meme coin’in aşağı yönlü ilk hedefi 0,056 dolarda olacaktır.

Dogecoin (DOGE) 0,068 dolara yükselebilir mi?

Daha düşük fiyatların reddedilmesi meme coin’in gelecekteki fiyat hareketi için umut veriyor. Bu reddediliş sonucunda fiyat destek noktasının üzerine çıkmayı başarırsa klasik bir ayı tuzağı görebiliriz. Bu gelişme, satın alma hissiyatını güçlendirerek DOGE fiyatını 0,068 dolara yükseltebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin