Cardano (ADA) dip seviyelere doğru hızla ilerlerken analistler uyarıyor!
Cardano (ADA) dip seviyelere doğru hızla ilerlerken analistler uyarıyor!

Cardano (ADA) dip seviyelere doğru hızla ilerlerken analistler uyarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcı ve analist Benjamin Cowen, Cardano (ADA) için yaptığı son analizinde altcoin’in önümüzdeki haftalarda düşmeye devam edebileceğini tahmin etti. Ethereum’a olan olumsuz etkinin, temel olarak kripto para piyasasının toplam likiditesinin düşmeye devam etmesinden kaynaklandığını açıkladı.

Cardano fiyat tahmini

ADA‘nın mevcut düşüş trendi devam ederse, Cowen ADA/BTC’nin 400 satoshi’ye (0.000004 BTC) kadar düşebileceğini tahmin ediyor. Öte yandan, bu dönemde aşırı miktarda satış baskısı olmazsa, ADA’nın BTC çiftinin önümüzdeki haftalarda 800 ila 1.200 satoshi arasında konsolide olmaya devam edebileceğini tahmin etti.

Bu arada Cowen, ADA’nın son haftalarda en büyük rakibi Ethereum’a (ETH) karşı zayıflamaya devam ettiğinden bahsetti. Analist, ADA/ETH’nin düşüş eğiliminde olduğunu ve bu süre zarfında daha düşük dipler ve daha düşük zirveler kaydettiğini paylaştı. Ayrıca, bu düşüş eğiliminin yakın zamanda kırılacağına da inanmıyor.

Cowen, Cardano’nun negatif orta vadeli trendinden çıkışının, 20 haftalık EMA çizgisinin üzerinde haftalık bir mum kapatması ve ardından birkaç hafta boyunca bu teknik göstergenin üzerinde bir pozisyon sürdürmesi ile teyit edileceğini tahmin etti. Fiyat açısından bakıldığında, bu seviye yaklaşık 0,33-0,34 dolar civarında.

Yazım sırasında CoinMarketCap, ADA’nın zorlukların devam ettiğini belirtti. Kripto para birimi, %0,68 düşüş yaşadıktan sonra 0,314 dolardan işlem gördü. Bu olumsuz günlük performans, ADA’nın haftalık performansını da kırmızıya çevirmeyi başardı ve toplam haftalık performansı % -0,21’e düşürdü.

Altcoin ayrıca iki pazar lideri BTC ve ETH karşısında sırasıyla %0,02 ve %0,25 oranında zayıfladı. Sonuç olarak, 1 ADA, 0,00001056 BTC ve 0,000168 ETH değerindeydi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin