Bu token'ın yüzde 35'lik yükselişi büyük transferlere yol açtı! İşte veriler
Bu token'ın yüzde 35'lik yükselişi büyük transferlere yol açtı! İşte veriler

Bu token’ın yüzde 35’lik yükselişi büyük transferlere yol açtı! İşte veriler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü izleme firması Lookonchain, bugün erken saatlerde X’te yayınlanan bir başlıkta, Upbit cüzdanlarının son 24 saat içinde çok sayıda Immutable (IMX) biriktirdiğini açıkladı. Bu süre zarfında yatırımcılar ve kurumlar da borsalara IMX yatırıyorlardı. Konu başlığına göre, zincir içi aktivitedeki bu artış, altcoin’in geçtiğimiz gün boyunca %35’lik fiyat artışıyla tetiklendi.

Zincir üzerindeki veriler daha ayrıntılı olarak incelendiğinde, Upbit’in son birkaç saat içinde 945 milyon dolar değerinde 12.53 milyon IMX token topladığı görülüyor. Lookonchain, Upbit cüzdanı “0x2F77”nin şu anda 20.4 milyon IMX token’ına sahip olduğunu ve bunun onu en büyük 9. IMX sahibi haline getirdiğini belirtti.

Bu arada ticaret şirketi GSR, kripto para biriminin fiyatındaki %35’lik artışın ardından Binance’e 2 milyon IMX token yatırdı. Benzer şekilde “0x74c…441” cüzdanının temsil ettiği fon da Binance’e 851.322 IMX token tutarında büyük bir transfer gerçekleştirdi. Lookonchain’in verileri, GSR’nin mevduatının 1.52 milyon dolar değerinde olduğunu, ikinci fon transferinin ise 647.000 dolar değerinde olduğunu ortaya çıkardı.

Lookonchain, son 24 saatte yatırımcıların Vakıf Hazinesi Kilitli cüzdanından 3,05 milyon IMX tokeninin kilidini açtığını da gördü. Daha sonra firma, bu yatırımcıların potansiyel satış baskısının bir sonucu olarak kripto para biriminin fiyatının bir miktar düşebileceğini tahmin etti.

Yazının yazıldığı sırada CoinMarketCap, IMX’in 0,7023 dolardan el değiştirdiğini belirtti. Geçtiğimiz işlem gününde elde ettiği %35’lik artışın ardından IMX’in fiyatı hafifçe geriledi. Bununla birlikte kripto para biriminin fiyatı son 24 saatte hâlâ %29,83 oranında artış gösterdi. Ayrıca haftalık performansı yeşil bölgenin derinliklerindeydi ve +%41,48 seviyesinde gerçekleşti.

Son 24 saat içindeki çok sayıda transfer, IMX’in 24 saatlik işlem hacmini %2.106,45 artırdı. Sonuç olarak, haberin yayınlandığı sırada toplam hacminin 264.516 milyon doların biraz üzerinde olduğu tahmin ediliyordu.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin