Kripto projelerinde büyük potansiyel: Bu altcoinler güncellemeleriyle yatırımcıları heyecanlandırıyor!
Kripto projelerinde büyük potansiyel: Bu altcoinler güncellemeleriyle yatırımcıları heyecanlandırıyor!

Kripto projelerinde büyük potansiyel: Bu altcoinler güncellemeleriyle yatırımcıları heyecanlandırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto projeleri, token sahiplerine değer sağlamak için her zaman ağlarını geliştirir. Binance Coin (BNB) ise kullanım durumlarını genişletmeye ve ağı iyileştirmeye odaklanıldı. Uniswap (UNI) yükseliş eğiliminde ve fiyatların 4,5 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkabileceğini görebiliriz. Analistler Kangamoon (KANG) konusunda iyimser ve ön satışın sonuna kadar daha fazla kazanç bekliyorlar.

Özet

  • Binance, daha fazla işlem gerçekleştirmek için değişiklikler yapıyor.
  • Uniswap 4,5 doların üzerine çıkabilir.
  • Kangamoon fiyatı ön satış bitmeden yükselebilir.

Binance ana ağda opBNB’yi başlattı

Ana ağda başlatılan opBNB katman-2, gaz ücretlerini düşürürken erişilebilirliği artırmayı hedefliyor. Katman-2 sayesinde işlem işleme artık daha hızlı ve daha ucuz olacak.

Test ağı sırasında güvenilirliğini gösteren önemli kilometre taşları elde edildi.

430.000’den fazla benzersiz BNB cüzdan adresi bağlandı ve 35 milyondan fazla zincir içi işlem gerçekleştirildi. Ek olarak platformda 150’den fazla merkezi olmayan uygulamadan (dapp) oluşan bir topluluk bulunmaktadır.

Bu gelişmeler BNB için yükselişe işaret ediyor. Analistler Eylül ayında daha fazla kazanç bekliyor, hatta kripto paranın 260 doların üzerine çıkmasını bekliyor.

Uniswap 4,5 doları kırabilir mi?

UNI, muhtemelen piyasadaki hafif yükseliş trendinin etkisiyle Ağustos ayının sonuna doğru azalan satış baskısı ile 4,34 dolarda destek buldu.

Eylül ayının ilk haftasında UNI nispeten sağlamdı ancak göreceli güç endeksi (RSI) 50’nin altında kaldı.

Analistler, yükseliş trendinde olan UNI’nin 4,5 doları kırmasını ve Eylül ayı sonuna kadar daha fazla kazanç için yer açılmasını bekliyor.

Kangamoon ön satışın sonunda yükselişe geçecek

BNB ve Uniswap ağlarını güçlendirmeyi hedeflerken Kangamoon, oyuncuların küresel rakiplere karşı benzersiz bir boks oyunu oynayarak, memleri ve oyunları birleştirerek zamanlarından para kazanmalarına olanak tanıyan bir kazan-kazan (P2E) platformu inşa ediyor.

Her oyuncu bireysel yeteneklere sahip benzersiz bir kanguru karakteri yaratır ve sanal para birimi, koleksiyon öğeleri ve oyun içi varlıklar gibi ödüller kazanır.

Kangamoon, 176 milyar dolarlık blockchain oyun pazarında Dogecoin, Shiba Inu ve Pepe gibi meme-coin saflarına katılmayı hedefliyor.

Analistler, platformun tokeni KANG’ın ön satışın sonunda ve borsa listelemesinde artacağını öngörüyor. Şu anda token 0,005 dolar fiyatla satılıyor.

Kangamoon’un akıllı sözleşmeleri siber güvenlik firmaları Cyberscope ve SolidProof tarafından denetlendi.

crypto.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin