featured

Piyasa analizi: Bitcoin, SEC kararının ardından yatay seyrederken bu altcoinler potansiyel fiyat hareketi ile dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin spot Borsa Yatırım Fonu’na (ETF) yönelik beklentilerin bir miktar azalmasıyla birlikte, BTC 25.000 dolar aralığında seyrediyor ve altcoinler piyasa akışını takıp ediyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) geçen ayın 31’inde (yerel saatle) Bitcoin spot ETF başvurularını onaylamayı erteleme kararı aldığından bu yana piyasa bekle ve gör duruşu sergiliyor gibi görünüyor.

Genel olarak altcoinler, önde gelen bir kripto varlık olan Bitcoin’in (BTC) akışını takip ediyor ve yaklaşık 670.000 X (eski Twitter) takipçisi olan deneyimli bir kripto para analisti olan Michael van de Poppe, altcoinlerin güçlü bir geri dönüşe hazırlandığını iddia ediyor.

“Bitcoin hakimiyeti düşmeye devam ediyor. Genel olarak BTC.D’nin (Bitcoin Dominance, Bitcoin’in küresel kripto para piyasasındaki piyasa değeri payı) zayıflayan verileri altcoinler için olumlu bir sinyal olarak yorumlanıyor. Bitcoin’in yarılanmasına sadece 8 ila 10 ay kalmışken altcoinler yavaş da olsa ivme kazanıyor.”

 

“Boğa piyasaları genellikle kimsenin beklemediği bir zamanda başlar ve şimdi o zaman olabilir.”

Ayrıca kripto para araştırma firması K33 Research, Ethereum (ETH) vadeli işlem ETF’sinin ekim ayı ortasında onaylanma olasılığından bahsederek ETH’nin kısa vadede daha güçlü bir ivme kazanmasını bekliyor. ABD muhasebe kurallarındaki değişikliklerin kripto para piyasası için yeni bir olumlu faktör olabileceği tahmin ediliyor.

Ayrıca Ethereum’un (ETH) güçlü momentumunun ortasında altcoinler son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti.

2023’ün ikinci yarısında izlenecek 3 altcoin

Cosmos Yazılım Geliştirme Kitine (SDK) dayanan SEI, ana ağın piyasaya sürülmesiyle aynı anda Kore’deki dört büyük borsada, Binance’de ve diğer büyük denizaşırı borsalarda listelendiği için yüzde 200’den fazla sıçrayarak büyük ilgi gördü.

altcoin

NvirWorld (NVIR) geçtiğimiz günlerde dünyanın en iyi menkul kıymetler şirketinden bir CEO, Bank of America Yatırım Bankacısı ve dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den CMO’yu işe alarak dikkatleri üzerine çekti. Buna ek olarak denizaşırı bir borsa olan Bitget’in ayın 8’inde agresif bir hamle göstererek listelenmesi haberine kadar birbiri ardına iyi haberler bildirildi.

Son olarak Ethereum Layer 2 Network Optimism (OP), Worldcoin’in (WLD) piyasaya sürülmesinden bu yana altı ay içinde ilk kez Arbitrum (ARB) işlem hacmini tersine çevirdi ve işlem hacmi yükseldi. Bu arada, 2018 yılında kurulan ve merkezi Singapur’da bulunan Bitget, şu anda 8 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve 500’den fazla sanal varlığı yönetiyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin