featured

Chainlink balinaları satın alma çılgınlığını sürdürüyor: LINK fiyatı yüzde 6,30 artış gösterdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Santiment on-chain analytics toplayıcısı tarafından paylaşılan verilere göre Chainlink cüzdanlarında hareket yaşanıyor. Verilere göre önemli bir kademedeki kripto “köpekbalığı” cüzdanlarının bu hafta toplu hâlde LINK coinleri biriktirdiği görülüyor.

Sadece birkaç gün içinde, Chainlink’te milyonlarca ABD dolarını ele geçirmeyi başardılar. Bu birikim gerçekleşirken Chainlink fiyatı salı gününden bu yana yükseliyor ve şu anda yaklaşık yüzde 7’lik bir artış kaydetti.

LINK köpekbalıkları birikim çılgınlığında

Santiment’in X gönderisine göre, 10.000 LINK ile 100.000 LINK içeren büyük köpekbalığı cüzdanları (toplamda 3.127 cüzdan) bu hafta pazar gününden bu yana Chainlink’te neredeyse 10 milyon dolar satın aldı. Bu cüzdanların sayısı Eylül 2022’nin başından bu yana en yüksek seviyeye çıktı.

Chainlink

Şu anda 3 Eylül’den bu yana 90.000-100.000 LINK tutan yaklaşık 100 yeni cüzdan var ve bu da yüzde 3,2’lik bir artış anlamına geliyor. Bu toplam cüzdanlar (hem eski hem de eylül ayından bu yana açılanlar) şu anda geçtiğimiz yıl satın alınan tüm LINK arzının yüzde 0,154’ünü içeriyor.

Balancer, Chainlink fiyat akışını entegre ediyor

Chainlink, büyük bir merkezi olmayan borsa olan (aynı zamanda büyük bir DeFi protokolü olan) Balancer’ın Chainlink Fiyat Beslemelerini Arbitrum ana ağına entegre ettiğini duyurdu. Bunlar, Balancer’ın üzerine yatırılan büyük miktarda ETH için güvenli fiyatlandırma sağlamasına yardımcı olacaktır.

Chainlink Feeds, stake edilmiş Ethereum’u temsil eden wstETH, rETH ve cbETH gibi çeşitli tokenler için fiyat verileri sağlayabilir. Bu beslemeler olmadan büyük hacimli stake edilmiş Ethereum alım satımları için birleştirilebilir bir istikrarlı havuz oluşturmak zor bir iş hâline gelir.

Altcoin geçtiğimiz birkaç yıl içinde milyarlarca USD değerinde akıllı sözleşme ile çalışan çeşitli büyük DeFi protokollerine güvenlik sağlayarak bunları borsa kesintilerinden, flash crash verilerinden, manipülasyon saldırılarından vb. korumuştur.

Staking son zamanlarda daha popüler hâle geldiğinden Balancer DeFi protokollerine ekstra güvenlik sağlamaya karar verdi.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin