featured

Bu altcoin, 2022 yılını daha yüksek kapatmak istiyor! Boğalar mücadeleyi kazanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan NEAR, piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini takip etmeye devam ediyor.

320,76 milyar dolarlık toplam piyasa değerine sahip en büyük kripto varlığı olan Bitcoin, 2022 yılını daha yüksek bir değerle kapatabilmek için güçlü bir yükseliş ivmesi oluşturamadı.

Şu anda 16,658 dolar civarında işlem gören BTC, yılı %2’den daha az bir kazançla bitirme tehlikesiyle karşı karşıya. Piyasa lideri, son 30 gün içinde yalnızca %1,2 oranında bir kazanç kaydetti. Haftalık grafikte ise %1,5’lik bir düşüşle işlem görüyor.

Bitcoin mücadelelerine devam ederken, NEAR gibi daha az bilinen altcoin’ler de fiyatlarını yukarı yönlü hareket ettirmekte zorlanıyor.

NEAR %20 düştüğü için yıl sonu rallisi reddedildi

Diğer birçok kripto para birimi gibi, NEAR da şu anda Aralık ayını yüksek bir değerle bitirmekte oldukça zorlanıyor.

NEAR, Bitcoin, Cardano ve XRP ile güçlü pozitif korelasyonlara sahiptir. Bu da, genel olarak bu kripto para birimlerinin aynı yönde hareket ettiği anlamına gelmektedir.

Coingecko’nun son verilerine göre NEAR, bu yazının yazıldığı sırada 1,32 dolar civarında işlem görüyor. Bu da altcoin’in son 14 gün içinde değerinin %20’sini kaybettiği anlamına gelmektedir.

altcoin NEAR

Bir aylık (MTD) performansına gelince altcoin, şu anda en iyi 40 kripto para birimi arasında en kötü performans gösterenlerden biri. Çünkü NEAR, son 30 gün içinde %16,2 oranında bir düşüş yaşadı.

Boğalar ayrıca, bir yükseliş hareketini tetiklemek için 1,45 dolarda bulunan direnç noktasını desteğe çevirme sorumluluğunu üstlendikleri için zor durumda kalıyorlar.

FUD yüksek

NEAR, kripto para piyasasını oldukça rahatsız eden FUD’dan da etkilenmiş görünüyor.

Near Protocol, blockchain’i üzerine kurulu uygulama zincirlerinin (uygulamaya özel blockchain’ler)  başlatılması ve çalıştırılmasına adanmış bir proje olan Octopus Network, iş gücünü %40 oranında azaltmak zorunda kaldı.

Piyasanın mevcut zorlu ve kasvetli manzarasını gerekçe göstererek proje, işini sürdürmeye devam etmek için 30 çekirdek ekip üyesinden 12’sini çıkarmaya karar verdi.

Ayrıca, Octopus’un kalan iş gücü %20 maaş kesintisi yapmayı kabul etti ve sembolik teşvik ayrıcalıklarını da kaybedecek.

Bu arada, 28 Aralık tarihli verilere göre, yalnızca üç teknik analiz göstergesi olumlu işaretler gösterirken, 24’ünün düşüş işaretleri gösteriyor. Dolayısıyla, altcoin’in fiyatına dair genel hissiyat oldukça karamsar.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin