Altcoin’ler ezildi, kripto paraların akış yönü yine ekside…

Altcoin’ler ezildi, kripto paraların akış yönü yine ekside…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto paraların gidişatı için bir önceki yılları kıstas almak en doğrusu olacaktır. Bundan önce yaşanan ayı sezonları 2014 ve 2018 senesinde yaşandı. O yıllarda ayı sezonu etkili olmasıyla beraber farklı envanterleri bize sağladı.

Son ayı piyasası, Ocak ayından bu yana %66 düşen Bitcoin için cesaret verici olmasa da, yine de 2018’deki ayı piyasasından daha iyi olduğunu gösterdi. Son veriler, mevcut ayı piyasasının yatırım getirisi açısından 2018’den iyi, ancak 2014’ten daha kötü olduğunu gösteriyor.

CoinMarketCap’e göre, yıla 50.700 dolardan başlayan Bitcoin fiyatı, yazının yazıldığı tarihte %66’dan fazla düşüşle 16.650 dolara geriledi. Altcoin piyasasında düşüşler benzer şekilde yaşandı.

Kripto paralar güne ekside başladı

Kripto piyasası, yılın bitimene 3 gün kala yeniden yönünü aşağıya çevirdi. Aslında Bitcoin’in sadece 100 ile 200 dolarlık oynaklığına rağmen kripto paralar daha çok etkilendi. Solana gibi bazı önde gelen kripto para birimleri çift haneli kayıpları yaşadı. 

Solana, son 7 gün içinde ise alık olarak yüzde 20’yi geçen kayıp gördü. 10 doların dahi altına gerileyen majör altcoin piyasadan silinecek mi, yoksa muhteşem dönüşe imza atacak mı? Kripto sahipleri için tam bir merak konusu.

SOL ile birlikte Toncoin, Chain, Aptos, Axie Infinity ve Lido DAO kripto paralar en büyük kayıpları gören altcoin olarak öne çıktı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin