featured

Bu altcoin büyük tehlike içinde! Yüzde 36’lık bir çöküş yaşayabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan ETC, iki aylık düzeltmesini genişleterek 15 dolara kadar bir düşüş yaşama tehlikesi içinde. Piyasadaki satışlar sebebiyle fiyat, bir türlü toparlanmaya başlayamadı.

Ethereum Classic, piyasadaki satışlardan ağır etkilendi. Fiyat şu anda, 23,50 dolarda bulunan destek noktasını kırmanın eşiğinde. Ethereum blockchain’inin Merge yükseltmesi yayınlamasından birkaç hafta sonra 45,82 dolarda zirveye ulaşmıştı. Ancak daha sonra düşüşü bir türlü durduramadı.

Yaklaşık dört hafta boyunca ETC, Ethereum blockchain’inden çıkan madencilerin dikkatini çekti.

Altcoin’in fiyatı çok önemli bir noktada

Yatırımcılar, 23,50 dolarda bulunan destek noktasında altcoin’in nasıl performans göstereceğini merak ediyor. Eğer bir kırılma yaşanırsa ETC %36,20 oranında düşüş yaşayarak 15 dolara kadar gerileyebilir.

altcoin ETC grafik

50 günlük SMA ile 200 günlük SMA seviyelerinin altına bir düşüş yaşanması durumunda kayıplar artacaktır. Ethereum Classic fiyatı henüz 16 Eylül’de MarketGod göstergesi tarafından sunulan bir satış sinyalinden çıkmadı. Bu göstergeyi kullanan yatırımcılar, ticaret stratejilerini değiştirme ve geliştirme özgürlüğüne sahiptir.

23,50 doların altında sağlam bir desteğin olmaması, altcoin’in 15 dolara düşme riskini artırıyor. 15 dolar seviyesinde de bir geri dönmüş gerçekleşmezse ETC fiyatının bir sonraki hedefi 13,50 dolarda olacaktır.

Aynı dört saatlik grafikteki Ichimoku Bulut göstergesi, Ethereum Classic fiyatındaki düşüş eğilimi teorilerini güçlendiriyor. ETC bulutun altında kaldığı sürece, altcoin’e olan baskı artacaktır.

FxStreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin