featured

Shiba Inu balinaları düşüşü değerlendiriyor! Büyük satın alma işlemi fiyatı yükseltmeye yetecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, piyasanın geri kalanıyla beraber düşüşte.

Kripto analiz portalı CryptEye’ye göre bilinmeyen bir büyük yatırımcı, son 24 saat içinde 730,000 dolar değerinde SHIB token’ı satın aldı. Bu da yaklaşık 70,86 milyar token’a eşittir. Son yedi gün içinde, bu kripto para birimi balinası tarafından SHIB alımlarına 833,498 dolar harcandı. Toplamda, yatırımcının portföyünde 3 trilyon Shiba Inu’ya eşit 31,15 milyon dolar değerinde meme coin var.

Büyük satın alma, meme coin’in fiyatının %7’den fazla düştüğü gün geldi. Yeni haftaya 0,000011 dolardan başlayan Shiba Inu’nun fiyatı öyle bir hızla kadar düşüyordu ki, parasal olarak bir anda bir sıfır daha ekledi. Yine de dünkü en acı verici düşüşten bu yana, bir yatırımcı satın alma işlemi ile zaten %2 ila %3 oranlarında kazanmayı başarmış olabilir.

Balinaların SHIB tutkusu

Shiba Inu’nun Ethereum’dan sonra en büyük paya sahip olduğu düşünülürse, bu balinanın kim olduğunu ve meme coin projesine doğrudan bağlı olup olmadığını bilmek zor. WhaleStats’a göre, tüm ETH olmayan kripto para birimleri arasında SHIB, portföyün %73’ünü oluşturuyor.

Shiba Inu grafik

Ek olarak, Shiba Inu hâlâ en büyük yüz Ethereum balinasının portföylerinde büyük bir paya sahip. Aynı verilere göre, bu yatırımcı grubunun toplam portföyünün %5,11’i gözde meme coin’e ait. Bu da yaklaşık 126,4 milyon dolara eşdeğerdir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin