Btc Balinaları bitcoinden uzaklaşıyor mu?

“BTC Balinaları, Bitcoin piyasasında yer değiştiriyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının uzun süredir sabit bir seyir izlemesiyle birlikte, 100’den fazla Bitcoin (BTC) içeren cüzdan adresleri son üç ayın en düşük seviyesine geriledi.

 

Son birkaç haftadır belirli bir fiyat aralığında gidip gelen BTC’nin kısa vadeli tablosu, BTC balinalarının hareketlerinde değişikliklere neden oldu. Glassnodealerts’ın sosyal medyada paylaştığı bir gönderiye göre, 100’den fazla BTC tutan kripto cüzdanları son üç ayın en düşük seviyesine geriledi. Bu durum, kripto piyasasının fikrini ikiye bölerek, yakın zamanda yaşanabilecek olayları daha da önemli hale getirdi. BTC balinalarının sessizliğe geçip BTC’den çekilmeleri, şu anda ise daha çok olumsuz senaryolarla ilişkilendiriliyor.

Btc Balina
"BTC Balinaları, Bitcoin piyasasında yer değiştiriyor!" 1

“BTC Fiyatı, Yönünü Belirlemek İçin Gelişmeleri Bekliyor!

Bitcoin (BTC) uzun bir süredir 28.000 dolar seviyesinde seyrediyor ve net bir fiyat hareketi gösterememesi, BTC balinalarını tedirgin etmeye başladı. Glassnode verilerine göre, 100’den fazla BTC tutan cüzdan adreslerinin sayısı son 3 ayın en düşük seviyesine, yani 15.962 adrese geriledi. Bu durum, BTC balinalarının kripto para piyasasından çıkmasına neden olarak, yakın zamanda oluşabilecek şiddetli bir fiyat hareketinin habercisi olabilir.

Bitcoin fiyatının ne yöne doğru hareket edeceği, piyasa bazlı önemli bir haberin etkisiyle belirlenebilir. Halen 28.000 dolar seviyesinde seyreden lider kripto para, son verilerle birlikte yatırımcıların kafasını karıştırmaya devam ediyor.

technopixel


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin