En çok ziyaret edilen kripto para borsaları hangileri? Eylül raporu
En çok ziyaret edilen kripto para borsaları hangileri? Eylül raporu

Borsaların bu hamlesi Bitcoin için yeni bir yükseliş işareti olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin hâlâ 2020’nin en yüksek seviyesinden düzeliyor olabilir. Ancak analizler, hâlâ çok fazla satın alma baskısı olduğunu ve boğa koşusunun henüz bitmemiş olabileceğini gösteriyor.

Kripto para borsaları her zamankinden çok stablecoin tutuyor

Bitcoin fiyatları, 2020’nin en yüksek seviyelerinden yaklaşık %17 düşüşle, son üç gündür 10.250 dolar seviyesinde seyrediyor. Teknik analistler tarafından beş hanenin üzerinde kapanan haftalık bir mum yükseliş işareti olarak görüldü ancak borsa verileri bu rallinin henüz bitmemesinin daha da fazla nedenini ortaya çıkarıyor.

CryptoQuant’ın zincir analizlerine göre, Bitcoin hâlâ ‘yoğun satın alma baskısına’ sahip olabilir çünkü borsalar bu yılın başına kıyasla daha fazla stabilcoin ve daha az Bitcoin tutuyor. CEO Ki Young Ju (@ki_young_ju) bulguları yayımladı:

Elinde Tether (USDT) bulunduran ilk üç kripto borsasının Binance, Huobi ve OKEx olduğunu ve ilginç bir şekilde her birinin kendi stabilcoinleri (sırasıyla BUSD, HUSD ve USDK) olduğunu ekledi. Bu, BTC rezervlerinin düşmesine neden oldu ancak aynı zamanda kripto yatırımcılarının varlığa daha uzun süre bağlı kaldıklarının bir göstergesi.

Bitcoin fiyatı için sıradaki durak 8.000 dolar mı?

Diğer taraftan, önceki yıllardaki geri çekilmelerin büyüklüğünün ardından mevcut düzeltmenin devam etmesi, trader Rekt Capital’in (@rektcapital) belirttiği gibi fiyatları %35 düşürebilir ve bu da 8.000 doları göreceğimiz anlamına gelebilir.

Bu arada kritik bir metrik, yatırımcıların Bitcoin fiyatı için ne düşündüğünü ortaya koydu. Buradan okuyabilirsiniz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin