Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?

Meşhur analist Bitcoin ile birlikte bu 4 altcoin’i işaret etti! “Uçuş zamanı”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakından takip edilen trader ve kripto stratejisti Josh Rager, Bitcoin ile birlikte bazı merkezsiz finans (DeFi) varlıklarının yanı sıra uzun vadede tutmaya layık gördüğü az sayıda kripto para biriminden söz etti.

Josh Rager: “Bitcoin ile birlikte bu dört altcoin’in yükselmesini bekliyorum.”

Yeni bir tweet’te Rager; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Chainlink (LINK), Zcash (Zec) ve Polkadot (DOT) üzerinde uzun vadeli yatırımlar yaparken kendini güvende hissettiğini açıkladı.

Rager’ın BTC üzerindeki iyimserliği, Bitcoin boğalarının 10.000 dolarlık anahtar desteğini başarıyla savunmasıyla ortaya çıktı.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1303102921026961415

“DeFi projeleri güven veriyor.”

Buna ek olarak Rager, “uçuşa geçme potansiyeli” olan sekiz DeFi projesini de detaylandırdı: YF Link (YFL), Antiample (XAMP), Tokens of Babel (TOB), Astro (ASTRO), Sushi (SUSHI), Serum (SRM), yearn.finance (YFI) ve Shroom.Finance (SHROOM).

Kripto stratejisti, anahtarları FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’e teslim etmeden önce 13 milyon token satan isimsiz kurucunun gündeme taşındığı haftaya rağmen gelişmeye devam edeceğine inandığı Sushi konusunda özellikle yükseliş öngörüyor.

SUSHI… Anahtarlar Alameda’ya teslim edildi ve gerçekten bunun hâlâ öleceğini mi düşünüyorsunuz? Kelimenin tam anlamıyla bununla başka bir DEX oluşturmaya yardım edecek. Trend çizgileri özneldir ancak onu nasıl çizdiğinize bakılmaksızın, düşüş trendi kırıldı. 4,50 doların üzerinde kapanış için izliyoruz.

Rager, birkaç DeFi protokolünün uzun vadeli potansiyeline inansa da 84.000 Twitter takipçisini yeni oluşan sektörün kötü oyuncular için yeni bir oyun alanı olduğu konusunda uyarıyor.

Dolandırıcılar ve hileli projeler daha karmaşık hale gelmeye devam ediyor. SYFI’nin hileli olduğunu düşünmüyorsanız, sorun değil, bu benim kişisel görüşüm ve bunun bir parçası olmak istemiyorum. Ama dikkat edin.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin