Borroe bu altcoin'leri geçebilir mi? İşte potansiyel yükseliş beklentileri
Borroe bu altcoin'leri geçebilir mi? İşte potansiyel yükseliş beklentileri

Borroe bu altcoin’leri geçebilir mi? İşte potansiyel yükseliş beklentileri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin (LTC) ve Polygon (MATIC) yükselişe geçti ancak son performansları Borroe’nun (ROE) beklenen yükselişine hiç yakın değil. Yatırımcılar, %25 oranında yükselişin ardından Borroe‘nin (ROE) ilk 5 kripto para birimi arasında yer alacağını söylüyor.

Litecoin fiyat görünümü

Litecoin (LTC) fiyatı, yılın başından bu yana yükseliş eğiliminde olmasına rağmen son iki haftada büyük bir düşüş yaşadı.

Litecoin’in (LTC) ticaret faaliyeti yılın başından bu yana yüksek seyrediyor. Litecoin’in Ocak ayından bu yana güçlü yükselişi onu ilk 10 altcoin’den biri haline getirdi. Litecoin’in (LTC) Citadel ve Fidelity Digital Assets’e ait EDX piyasalarında listelenmesinin duyurulmasının ardından Temmuz ayında daha da yükseldi.

Bununla birlikte, Litecoin’in (LTC) düşüşü, LTC blok ödüllerinde %50’lik bir azalma gören yarılanmasının ardından geldi. Düşüş, Litecoin’in (LTC) alım satım faaliyetlerinde bir azalmayı tetikleyerek fiyatının keskin bir şekilde düşmesine neden oldu.

Polygon (MATIC) yükseliyor

Polygon (MATIC), haftalardır artan ağ ölçümleri ve rakiplerinin pazar düşüşleri nedeniyle yükseliş eğilimine girdi. Polygon’un (MATIC) ağ etkinliği ve işlem sayısı, Temmuz ayındaki ortaklıklarının ardından keskin bir şekilde artmıştı.

Buna ek olarak, Solana ve Ethereum dahil olmak üzere Polygon’un (MATIC) rakipleri ağ aktivitesinde bir düşüş yaşadı ve bu da Polygon’un (MATIC) pazar performansının artmasına yol açtı. Birçok analist, ağ etkinliği ve sosyal duyarlılığın yüksek kalması durumunda Polygon’un (MATIC) 0,81 dolara yükselmesini bekliyor.

Borroe (ROE)

Web3 dünyasında çevrimiçi işletmelerin yoğun talepleri göz önüne alındığında, bağış toplamak başarılı bir marka olmanın çok önemli ama zor bir parçasıdır. Geleneksel bağış toplama maliyetlidir, zaman alıcıdır ve çoğu zaman bir şirketin kısa vadeli sermaye taleplerini karşılayamaz.

Borroe (ROE), bağış toplama sorununa blockchain tabanlı bir çözümdür. Platform, Polygon (MATIC) tarafından destekleniyor ve müşterinin ihtiyaçlarını karşılayan bağış toplama yoluyla sermaye üretmenin güvenli ve anında bir yolunu sunuyor.

Borroe, kullanıcıların gelecekteki faturalarını teminat olarak kullanarak NFT dahil krediler alarak fon toplamalarına olanak tanıyor. Borroe’nun Web3 şirketlerini istekli kısa vadeli sermaye sağlayıcılarına bağlayan pazarı sayesinde kullanıcılar likiditeye alışılmadık bir erişim elde ediyor.

Hem alıcılar hem de satıcılar Borroe’nun (ROE) pazar yeri ödüllerinden ve katkılarından dolayı özel takdirin tadını çıkarıyor. Kullanıcılar ayrıca düşük riskli yatırımlara ve en yeni tekliflerle ilgili özel bildirimlere de erişebilirler.

Borroe’nun (ROE) ekosistemine katılmak yalnızca 0,0125 dolar tutarındaki $ROE tokenını satın almayı gerektiriyor. ROE şu anda ön satışın 1. Aşamasında ancak 2. Aşamada 0,0150 dolara yükselmesi bekleniyor.

Ön satışının sonunda, ROE’nin satın alınabilecek en iyi altcoinlerden biri olması ve erken benimseyenlere %300 yatırım getirisi sağlaması bekleniyor!

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin