XRP Fiyatı ne olacak? Balinalar XRP alıyor mu? XRP davası ne zaman sonuçlanacak? XRP 1 dolar olacak mı? | Kripto Para Haber

XRP Fiyat Tahmini, 24 saatlik işlem hacmi 2 milyar doları aştı: Balinalar XRP satın alıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte XRP fiyatı %3 artarak $0,473787 seviyesine yükseldi ve kripto para piyasası genelinde aynı dönemde %1,5 getiri sağladı.

XRP son 30 günde %8 düşüş gösterirken, yılın başından bu yana %39 artış gösterdi ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık $2 milyara ulaştı.

Sadece bir hafta öncesine kadar işlem hacmi $1 milyarın altındaydı, bu artış XRP piyasasına bir volatilite enjekte ettiği için gelecekte daha fazla kazanca yol açabilecek.

Ve elbette, Ripple-SEC davası önümüzdeki haftalarda sona erdiğinde, XRP yakın gelecekte büyük kazançlar elde etmek için çok iyi bir konumda olacak, işlem hacmi kısa vadeli olarak ne olursa olsun.

XRP Fiyat Tahmini, XRP Davası, XRP analizi - Kripto Para Haber

XRP Fiyat Tahmini

XRP’nin grafiği şu anda karışık bir pozisyonda, iki ana göstergesi birbirinden biraz farklı hareketler gösteriyor.

Öte yandan, 30 günlük hareketli ortalaması (sarı) 200 günlük ortalaması (mavi) tarafına doğru düşmeye başladığı için XRP’nin momentum kaybettiği ve gerçek bir toparlanma görene kadar daha fazla kayıp görebileceği anlaşılıyor.

Ancak son birkaç gündür XRP’nin destek seviyesinin fiyat düşüşlerinde giderek yükseldiği görülmekte ve bu da umut vericidir.

Bu nedenle, geçen haftaki düşüşlerin ardından XRP’nin pozisyonunun yeniden güçlendiği ve söz konusu işlem hacmindeki artışın da bu varsayımı desteklediği söylenebilir.

Bu artan hacmin tam olarak nereden geldiği belirsiz olsa da, son birkaç günde birkaç balinanın büyük XRP transferleri yaptığı bilinmektedir.

https://twitter.com/whale_alert/status/1651351289698086916?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1651351289698086916%7Ctwgr%5E8de8fd09aeaaa838884f1e397b549faf18670222%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fxrp-price-prediction-as-24-hour-trading-volume-blasts-past-2-billion-are-whales-buying-xrp.htm

Ancak yukarıdaki tweet’te de belirtildiği gibi, çoğu işlem borsalarda gerçekleştiğinden, balinalar şu anda satış için hazırlık yapıyor gibi görünüyor bu da XRP fiyatı için oldukça önemli anlama geliyor.

Son günlerde Ripple’ın bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 23 milyon dolarlık XRP transfer etmesi haberleriyle bu beklentiler arttı. Bazı gözlemciler, bu transferin SEC ile bir uzlaşma cezası ödemesi için hazırlık yapıldığını öne sürdüler.

Aynı zamanda, birçok balina yakın ve orta vadede XRP için fiyat artışı bekledikleri anlamına gelmekte olan coinlerini borsalardan uzaklaştırıyorlar.

Öte yandan, bazıları hala altcoini borsalara gönderiyor, bu nedenle yakın gelecekle ilgili duygular biraz karışık olabilir.

Balinaların uzun süredir devam eden Ripple-SEC davası için kendilerini hazırladıkları ve XRP’lerini borsalara koyarak fiyatı fırlattığında satmak için hazırlandıkları şeklinde bir argüman öne sürülebilir.

Gerçekten de, bazı yorumcular kararın yakın olduğuna inanıyor. Avukat John E. Deaton yakın zamanda davaya ilişkin kararın 6 Mayıs’a kadar sonuçlanabileceğini tahmin etmiştir.

Belki de o kadar hızlı sonuçlanmayacak olsa da, davada tüm ana kanıtlar sunuldu, bu nedenle bir uzlaşma veya özet yargı kararı birkaç hafta içinde gelebilir.

Kripto para dünyasında birçok kişi için, avukat Jeremy Hogan’ın sürekli olarak iddia ettiği gibi Ripple’ın erken XRP satışının Howey testini karşıladığını kanıtlayamadığı için SEC’in olumlu bir karar alması çok muhtemeldir. XRP Fiyatını etkileyebilecek bir diğer önemli faktör olarak da bu örneklenebilir.

Tüm bunlar Ripple’ın işine devam etmesine izin vereceğini ve SEC’in eylemleri gölgesinde bile büyümeyi başarabilen işinin devam edeceğini düşündürüyor.

Eğer öyleyse, şüphesiz ki XRP yükselecek ve olumlu bir sonuçtan sonra birkaç hafta içinde XRP Fiyatının 1 doları geçmesi muhtemel olacak.

XRP Fiyatı, tam bir kripto para boğa piyasası durumunda kolayca 2018’de belirlenen rekor seviyesi  olan 3,40 dolara ulaşabilir ve bu ATH’nin sonunda çok daha yüksek bir seviyede olması mümkün olabilir.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin