Ripple 1 dolar yolunda sert dirençle karşılaştı! XRP için sırada ne var?
Ripple 1 dolar yolunda sert dirençle karşılaştı! XRP için sırada ne var?

Dikkat: Boğalar bu altcoin’de tükenmeye başladı! Trend tersine mi dönecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 0,90 dolar işaretinin Ripple piyasasını tekrar ters döndürmesini beklediğimizden, XRP fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen altcoin, nihayet önceki kazançların izini sürmeye ve daha yüksek bir dip oluşturmaya hazır.

Piyasa son 24 saatte yeşilde işlem gördü. Liderler, Bitcoin ve Ethereum, yüzde 1,94 ve yüzde 4,34 kazandı. Ripple (XRP), neredeyse yüzde 8’lik bir kazançla en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

XRP/USD 0,8062 – 0,8979 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saat içinde güçlü bir oynaklığa sahip. İşlem hacmi yüzde 25,77 azalarak 4,48 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 42,56 milyar dolar civarında işlem görüyor ve altcoin genel olarak 6. sırada yer alıyor.

Güncel Ripple (XRP) analizi

4 saatlik grafikte, altcoin XRP fiyatının 0,90 dolarlık dirence başka bir test gerçekleştirmeye hazırlandığını görebiliriz. Bu direnç testi, muhtemelen piyasada bir tersine dönüşe yol açacak.

Boğalar bu altcoin'de tükenmeye başladı! Trend tersine mi dönüyor?

Ripple fiyat hareketi geçen hafta güçlü bir kırılma gördü. XRP/USD, bir haftadan uzun bir süredir 0,60 dolar civarında konsolide olduktan sonra 4 Şubat’ta hızla zemin kazanmaya başladı.

0,69 doların doların altında bir miktar direnç bulundu ve bu da en yüksek seviyeye yakın bir konsolidasyona yol açtı. Ralli 6 Şubat’ta yeniden başladı ve 0,90 dolar seviyesine doğru yüzde 35’lik bir kazanç sağladı.

O zamandan beri, Ripple fiyat hareketi yükselmek için iki girişimde bulundu. Bunların ilki dün gece gerçekleşti. Altcoin fiyatı, 0,85 dolardan reddedildi. Mevcut olan ikinci girişim ise yaklaşan bir geri dönüşü işaret etti.

Altcon için günlük fiyat tahmini

Ripple fiyat analizi, son günlerde 0,90 doların altında güçlü bir direnç gördüğümüz için düşüş eğiliminde. Bu nedenle, XRP/USD’nin tersine dönmesini ve geçen hafta görülen önemli kazanımların bir kısmını geri almaya başlamasını bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin