Bu altcoin, piyasa değerinde Solana ve Cardano'yu geride bıraktı! Neler oluyor?

Bu altcoin, piyasa değerinde Solana ve Cardano’yu geride bıraktı! Neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bir kez daha 2,0 trilyon dolarlık değerlemenin üzerine çıkarken, Ripple’ın altcoin’i XRP ilk on kripto para birimi arasında en büyük günlük kazananlardan biri oldu.

XRP fiyatı son 24 saatte %20 arttı ve şu anda 42,9 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 0,90 dolardan işlem görüyor. Bu son yükselişle XRP, hazırlanırken Cardano ve Solana gibi devleri geride bırakmayı başardı. XRP ilk 5’e girmek için yeni bir ralliye hazırlanıyor.

Zincir içi veri sağlayıcısı Santiment, XRP’nin son fiyat artışının günlük aktif adreslerindeki güçlü büyümenin ortasında geldiğini bildirdi. Santiment şunları bildirdi:

XRP son 4 günde %37 arttı ve nihayet ocak ortasında başlayan günlük aktif adres sayısındaki artışa tepki veriyor. #XRPNetwork’ün altcoin’i şu anda 0,82 doların üzerinde hareket ediyor.

Bu altcoin, piyasa değerinde Solana ve Cardano'yu geride bıraktı! Neler oluyor?

SEC davası altcoin XRP için kritik önem taşıyor

Ripple ve SEC arasındaki dava, kripto başlangıcı için tercihen iyi bir dönüş yapıyor. Yargıç Analisa Torres kısa süre önce Ripple vs SEC davasında üç belgenin mührünün kaldırılmasını emretti.

Ancak Avukat John E Deaton, “XRP’nin fiyatı ile Ripple tarafından yapılan kamu duyuruları (yani ortaklıklar) arasında gerçek bir korelasyon kanıtlamak neredeyse imkânsız olacak. SEC ayrıca Garlinghouse ve Larsen’in ABD’de XRP sattığını kanıtlamalı” diyor.

Piyasa, bunu, altcoin için net bir pozitiflik olarak görüyor ve bu fiyatına şimdiden yansıdı. Ripple vs SEC davası hızla ilerliyor ve piyasa analistleri, 2022 Nisan’a kadar sonuca ulaşabileceğine inanıyor.

Ripple lehine herhangi bir olumlu duyum, fiyatları daha da yükseltebilir. XRP zaten 0,90 doların üzerinde bir hamle yaptığından, yakın vadede 1,0 doları geçmesini bekleyebiliriz. 2022 yılı, XRP yatırımcıları için belirleyici bir yıl olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin