Boğalar bu altcoin'de kritik seviyeyi aşabilecek mi? Takip edilecek seviyeler
Boğalar bu altcoin'de kritik seviyeyi aşabilecek mi? Takip edilecek seviyeler

Boğalar bu altcoin’de kritik seviyeyi aşabilecek mi? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NEO fiyatı bugün yükselişe geçti ve altcoin boğaları direnci kırmaya çalışıyor. Altcoin için direnç 22 dolarda yer alırken destek 20,07 dolarda yer alıyor. Boğalar için 21,32 seviyesi ise oldukça önemli görünüyor.

Altcoin fiyat analizi, boğaların bugün tekrar harekete geçtiğini ve fiyatı 20 doların altında kısa bir konsolidasyondan sonra 21,32 dolara kadar çıkardığını gösteriyor. Fiyat Pazar günü 18,97 dolara kadar düştü ancak 20,07 dolar seviyesinde destek buldu ve o zamandan beri yükseliş trendinde yer alıyor. Boğalar şimdi, muhtemelen zor bir görev olan 22 dolardaki direnci kırmayı hedefliyor olacak. Bunu yapabilirlerse bir sonraki hedef 22,50 dolar olacak. Öte yandan, ayılar kontrolü ele alırsa fiyat 20,0 dolar seviyesine gerileyebilir. Bu seviyenin altında bir kırılma, Neo’nun 18,97 dolar seviyesine geri döndüğünü görebilir.

NEO 1 günlük fiyat tablosu: NEO fiyatı önemli ölçüde artıyor

NEO fiyat analizine göre, piyasa oynaklığı yukarıya doğru gidiyor gibi görünüyor, bu da piyasanın daha fazla oynaklık sinyali verdiğini gösteriyor. Piyasa fiyatının 21.49 $ seviyesinin yakınında acil direnç bulması bekleniyor. Fiyatlar yüzde 5,86 dolarlık bir fiyat artışı kaydederken, dijital varlık kripto para piyasasının en az yüzde 0,68’ine hükmediyor. Piyasa kapitalizasyonunda 1.44 milyar dolarlık bir artışa tanık olunduğu için fiyatlar 20,07 ile 21,47 dolar arasında işlem görüyor.

Neo price analysis: NEO price levels up to $21.32, will the bulls manage to break through? 2

NEO günlük fiyat grafiğindeki teknik göstergeler, NEO için güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. MACD göstergesi şu anda yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor. Benzer şekilde, RSI göstergesi de olumlu işaretlerle 60 seviyenin oldukça üzerinde işlem görüyor. Ayrıca, EMA’lar da NEO için olumlu bir işaret olan artan sırada yerleştirilmiştir. Genel olarak, boğaların kontrolde kalması muhtemel ve NEO’yu kısa vadede 22,50 dolar ve 23.00 dolar direnç seviyelerine doğru itebilir.

Neo price analysis: NEO price levels up to $21.32, will the bulls manage to break through? 3

NEO için 4 saatlik fiyat grafiği, piyasa fiyatının azalan bir üçgen modeli oluşturduğunu ortaya koyuyor. Piyasa oynaklığı şu anda artıyor, ancak fiyatlar herhangi bir ana direnç veya destek seviyesinin üstüne veya altına düşmedi. Anlık direnç 21,50 dolar seviyesinin yakınında yer alırken destek 20 dolarda yer alıyor.

MACD göstergesi şu anda pozitif işaretlerle yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor. Benzer şekilde, RSI göstergesi de 50 seviyesinin üzerine çıktı. Altcoin için RSI göstergesi 56 seviyesinden işlem görüyor. Genel olarak, boğaların kontrolde kalması muhtemel ve NEO’yu 22 dolarlık direnç seviyesine doğru itebilir. Boğalar altcoin fiyatını 21,50 doların üzerine çıkarmayı başarırsa, 1 günlük Fibonacci %38,2 geri çekilme seviyesinde olan 21,65 dolarda oluşan küçük bir direnç görebiliriz.

Neo fiyat analizi sonucu:

Altcoin fiyat analizi, boğaların bugün tekrar harekete geçtiğini ve fiyatı 20 doların altında kısa bir konsolidasyondan sonra 21,32 dolara kadar çıkardığını gösteriyor. Fiyat Pazar günü 18,97 dolara kadar düştü ancak 20,07 dolar seviyesinde destek buldu. O zamandan beri yükseliş trendinde. Boğaların, zorlu bir görev olması muhtemel olan 22 dolarlık direnci kırmaları bekleniyor. Bununla birlikte, mevcut yükseliş dalgası kısa vadeli olabilir ve ayılar kontrolü ele alırsa piyasa fiyatı 20,07 dolara düşebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin