BNB ikinci otomatik yakma işlemi tamamlandı! Altcoin yükselişe hazırlanıyor
BNB ikinci otomatik yakma işlemi tamamlandı! Altcoin yükselişe hazırlanıyor

BNB ikinci otomatik yakma işlemi tamamlandı! Altcoin yükselişe hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB, ikinci üç aylık otomatik yakma işlemini tamamlamasının ardından 741 milyon dolarlık Binance Coin tokenlerini dolaşımdan kaldırdı. Tayland Menkul Kıymetler Borsası’na yapılan bir düzenleyici dosyalama, Gulf Energy’nin bir kripto yan kuruluşu aracılığıyla açıklanmayan bir miktar değerinde BNB’ye yatırımını ortaya çıkardı. Kurumsal yatırımcılardan gelen taleple birlikte BNB arzındaki azalmanın Binance Coin fiyat rallisini körükleyebileceğine inanıyor.

BNB şimdi 2022’de ikinci otomatik yakma işlemini tamamlayarak 1,84 milyon BNB tokeni dolaşımdan çekti. Analistler, borsalarda arz kıtlığı yaşandığı için BNB fiyatının yükseleceğini öngörüyor.

Altcoin fiyatı kırılmaya hazırlanıyor!

BNB fiyatı, altcoin otomatik yanmasını tamamladıktan ve dolaşımdaki arzını daha da azalttıktan sonra bir toparlanmaya geçti. Toplam 1,84 milyon BNB tokeni dolaşımdan çekildi ve yakıldı, böylece 741 milyon dolar silindi.

Yakma programı, dolaşımdaki BNB hacmini sistematik olarak azaltıyor. Tipik olarak, borsalar arasında dolaşımdaki arzdaki bir azalma, bir fiyat artışına neden olur. İlginç bir şekilde, Tayland Menkul Kıymetler Borsası’na yakın zamanda yapılan bir başvuru, Gulf Energy’nin BNB’ye yaptığı yatırımı ortaya çıkardı. Enerji devi, bir kripto yan kuruluşu aracılığıyla yüklü miktarda alım yaptı.

Analistler, BNB fiyat eğilimini değerlendirdi ve yükseliş görünümü benimsedi. Takma adlı bir kripto analisti olan @DaCryptoGeneral, diğer tüm kripto para birimlerini etkileyen Bitcoin’in fiyat hareketinin hâlâ yükselişte olduğuna ve son aşağı yönlü hareketin BNB için sağlıklı bir düzeltme olduğuna inanıyor. Analist, BNB’nin bir sonraki dürtüsel hareketine hazır olduğunu ve kırık simetrik üçgenin yeniden test edilmesinin tokeni 510 dolara itebileceğini savunuyor. @AltcoinSherpa, BNB’nin şu anda birikim aşamasında olduğuna ve tokenin yukarı doğru hareket etmeye hazır olduğuna inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin