featured

Boğalar bu altcoin’de kritik direnç noktasını kırarak üstünlük kurabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan GALA fiyatında bir toparlanma rallisi gerçekleşti. Bu ralli ile altcoin, 0,18 dolar seviyesinde bulunan destek noktasından itibaren %112 oranında bir değer kazandı. Pazarda P2P oyunlarının popülerliği artmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra ünlü rapçi Snoop Dogg’un “BODR (Bacc on Death Row)” albümü bu ralliyi destekledi.

Altcoin için önemli teknik noktalar:

GALA, 20 ve 100 günlük verilerde bir yükseliş geçişi sunuyor. Gala Games için gün içi işlem hacmi 1,2 milyar dolar. Bu da %23 oranında bir kayba işaret etmektedir.

0,4 dolar seviyesi boğa koşusu için kritik bir seviye

GALA fiyatı, son zamanlardaki en yüksek seviyesi olan 3,95 dolardan %24 oranında bir düşüş yaşadı. Altcoin, yeterli talep baskısı için boğaları 0,3 dolarlık destekte test edecek. Kripto para biriminin fiyatı bu destekten geri dönerse, alıcıların burada biriktiğini ve boğa koşusunun devam etmesi gerektiğini gösterir.

altcoin GALA grafik

Ancak, GALA için trendin tersine döndüğünü doğrulamak için 0,4 direnci önemli bir noktadır.

Öte yandan, 0,3 dolardaki destek noktasını kırmayı başaran altcoin’in fiyatı ayıların baskınlığının devam etmesi tehdidiyle birlikte 0,21 dolar veya 0,156 dolara kadar düşebilir.

EMA seviyeleri yükselişin devam ettiğini gösteriyor

5 Şubat tarihinde GALA, 0,21 doların altındaki küçük konsolidasyon döneminden kurtuldu. Bunun ardından, kripto para alıcıları kademeli olarak fiyatı yükseltmeye devam etti ve altcoin 0,395 dolara ulaştı. Bu ani toparlanma hareketi, konsolidasyonun dibine yakın olarak 0,18 dolar seviyesinden satın alan yatırımcılara %100’lük bir yatırım getirisi kaydetti.

Ancak, 0,395 dolar civarında kâr kaydeden yatırımcılar, fiyatta mevcut gerileme yaşanmasına neden olabilirler. Satıcılar altcoin’i aşağı çekiyor. Yakında 0.297 dolardaki destek noktasını ve bir dizi önemli EMA’yı (20, 50, 100) yeniden test edecekler.

Ayrıca, 20 ve 100 EMA seviyeleri alıcıları rallilerine devam etmeye teşvik eden bir yükseliş geçişi sağladı.

Son olarak ise en son yaşanan geri çekilme hareketi, MACD göstergesinin çizgilerinin nötrün üzerine çıkmasını yavaşlattı. Bu geçiş, uzun vadeli yatırımcılar için ekstra bir avantaj sağlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin