Bu altcoin Şubat ayında yüzde 300'den fazla arttı! Fiyat nereye gidiyor?
Bu altcoin Şubat ayında yüzde 300'den fazla arttı! Fiyat nereye gidiyor?

Bu altcoin Şubat ayında yüzde 300’den fazla arttı! Fiyat nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şubat ayında önemli sıçrama kaydeden altcoin’lerden biri de Smooth Love Potion (SLP) oldu. Şubat ayında hızla artıyor ve fiyatın potansiyel olarak yeni bir yükselişe hazırlandığının sinyalini veriyor. Altcoin 3 Şubat’ta tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,087 dolara ulaştı. Daha sonra, önemli ölçüde sıçradı ve 10 Şubat’ta 0,0409 dolara ulaştı. Bu, yukarıda bahsedilen tüm zamanların en düşük fiyatından %362’lik bir artışa denk geliyor. Ancak, fiyat uzun bir üst fitil oluşturdu ve o zamandan beri düşüyor. Şu ana kadar %23,63 oranında düştü.

Bu altcoin neden yükseliyor?

SLP movement

Hızlı yukarı doğru hareket, SLP için teknik göstergelerde de önemli bir artışa neden oldu.

Bu, özellikle son iki hafta içerisinde aşırı satım bölgesinden aşırı alım bölgesine hızla geçen RSI’da belirgin. RSI bir momentum göstergesi ve bu hızlı artış, boğaların güç kazandığının bir işareti olarak tanımlanabilir.

Benzer şekilde, MACD henüz pozitif olmasa da artış hızını büyük ölçüde hızlandırdı. Bunların her ikisi de yükseliş işaretleri olarak kabul ediliyor. SLP, 0,039 dolarlık direnç tarafından reddedilirken, bu yalnızca yatay bir direnç alanı. Hem yatay hem de Fib direnç seviyesi tarafından oluşturulan 0,058 dolarda daha güçlü bir direnç var.

SLP fiyat analizi

Cryptocurrency yatırımcısı @TheTradingHubb, tokenin yeni bir yükseliş dürtüsü başlattığını belirten bir SLP grafiği paylaştı.

SLP Wave count

Devam eden artış, beşinci dalganın uzandığı, tamamlanmış gibi ve yukarı hareketi gibi görünüyor. Yüksek, beşinci dalga uzantılarında yaygın olan 1.61 dalga uzunluğu 1-3’e çok yakın yapıldı.

Sonuç olarak, bir düzeltme dönemi olası görünüyor. Düşüş devam ederse altcoine en yakın destek 0,028 dolar ve 0,0248 dolar olacak. Bunlar sırasıyla 0,382 ve 0,5 Fib geri çekilme destek seviyeleridir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin