featured

Bu altcoin’in gözü daha da yukarılarda! Yatırım için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Polkadot’un fiyat hareketi emsallerinden farklı olmaya devam ediyor.

Ichimoku Kinko Hyo sistemi, altcoin’e yatırım yapmak için mükemmel bir erken ve agresif bir giriş fırsatı sunuyor. DOT, kripto para piyasasında yeniden daha iyi performans gösterebilir.

Polkadot fiyatı, 20 ila 21 dolarlık değer alanında güçlü bir destek bölgesini koruyor. Ancak, DOT boğaları bu bölgenin üzerinde hareket etmekte zorlanıyor.

Altcoin fiyatı 30 dolar hatta daha da yukarısını görebileceği için şu anda iyi bir satın alma fırsatına sahip. Polkadot fiyat hareketi, günlük Ichimoku grafiğinde bazı güzel kazanımlar için hazırlanıyor. Güçlü toparlanma yapmasına rağmen, emsallerinin gerisinde kaldı. Ancak bu düşük performans yakında sona erebilir.

Ne zaman harekete geçmeli?

Günlük Kijun-Sen’in üzerinde 22,50 dolar seviyesi altcoin’e giriş için iyi bir fırsat noktası olabilir. Yatırımcılar stop-loss seviyesini 20 dolara ve take-profit seviyesini ise 31 dolara ayarlayabilir. Bununla birlikte, bu yatırım hareketi için dikkat edilmesi gereken bir nokta var. O da giriş noktasının yalnızca günlük mum çubuğunun kapanışında olması gerektiğidir. Bu nedenle 22,50 dolar ile 23,50 dolar arası uygun bir giriş bölgesi olabilir.

altcoin DOT

Bu işlem yatırımcıları %40 oranında kâr ettirebilir. Polkadot fiyatı 25 dolara ulaştıktan sonra 2 dolar civarında bir son durak belirlenmesi girişten sonra elde edilen herhangi bir kârın korunmasına yardımcı olacaktır.

Tabi ki aşağı yönlü riskler devam etmektedir. Ancak bunlar makul bir şekilde sınırlandırılmalıdır. 20,50 dolardaki Tenkan-Sen, Polkadot fiyatının tutunması gereken kritik destek bölgesidir. Bu seviyenin altında bir günlük kapanış, büyük bir satış baskısını tetikleyebilir ve düşüş trendini de sürdürebilir. Bu senaryoda, altcoin DOT muhtemelen 2022 yılının en düşük seviyelerini test etmek için geri dönecek. Hatta belki de daha da aşağısına gidebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin