featured

Kripto uzmanı açıkladı: 2024 boğa koşusunda 10x ve 100x potansiyeli 4 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoin Haberleri: Kısa bir süre önce yayınladığı bir dizi önemli X paylaşımında kripto para piyasası hakkındaki görüşlerini paylaşan ünlü dijital varlık uzmanı @MikybullCrypto, yaklaşan muhtemel boğa koşusuyla ilgili tahminleriyle dikkat çekti. Ünlü ekonomist ve analist, Bitcoin’in 70 bin dolar bölgesinde seyrettiği şu günlerde altcoinlere yoğunlaşarak az bilinen yüksek potansiyeli 4 varlığı ele aldı.

Bu sektörler büyümeye hazır!

Kripto para analisti ilk olarak geçmiş yıllardaki altcoin piyasalarını mevcut şartlar ile kıyaslayarak sözlerine başladı. @MikybullCrypto 2021 yılındaki boğa koşusuna nazaran 2024 boğa koşusunun yeni başladığını ve bu sezonda AI altcoinlerinin önemli gelişmeler kaydedeceğini açıkladı. Boğa döngüsünde doğru oluşturulmuş bir portföyün maksimum getiri sağlayacağını dile getirdi. Ek olarak boğa koşusu için bir tarih işaret eden analist, farklı paylaşımında yarılanma sonrasında patlayıcı bir etkiyle büyüyecek olan sektörleri ele aldı.

Bu sektörlerin başında AI varlıklar yer aldı. Ardından gerçek dünyada kullanım alanı bulunan Real World Assets (RWA) coinler, BRC20 tokenleri ve Gaming altcoinleri bulunuyor. Oyun tokenlerinden sonra meme coinleri ele alan analist, son sırada ise Modul blok zincir tokenleri ve L1s &L2s varlıklarını sıraladı.

Yüksek potansiyeli 4 AI altcoin analizi

Sleepless AI

AI tokenleri yükselecek sektörler arasında ilk sırada ele alan analist, 4 AI token için kısa görüşlere yer verdi. Bunlar arasında ilk sırada Sleepless AI token yer alıyor. Bu yılın başında listelenen ve Binance’de yeni listelenen kripto paralardan biri olan Sleepless AI, yapay zeka alanındaki hızlı büyüme ile yükselişe geçecek bir varlık.

AI token fiyat grafiği

Üçgen modelinden çıktıktan sonra yukarı doğru bir hareket için konsolide olduğunu ifade eden analist, tokenin hızlı yükseliş potansiyeline vurgu yapıyor. Sleppless AI token bu yazının yazıldığı sırada 1,77 dolardan işlem görüyor ve bir haftada 4,88 büyüme kaydetti.

ENQAI

Analistin ikinci sırada ele aldığı ENQAI yapay zeka tokeni, hızlı büyüme kaydeden varlıklardan bir diğeri oluyor. Geçen yıl mayıs ayında listelenen ENQAI token, 0,0754 dolarlık destek pozisyonunda yer alıyor ve bu bölgede sağlam duruyor.

Bu yazının yazıldığı sırada 0.06184 dolardan işlem gören AI token, kısa sürede bir düşüş eğilimine girerek 0,14 dolarlık destek bölgesinden düştü. Buna karşın işlem hacmi son 24 saat içinde yüzde 98,04 artan yapay zeka tokeni, 64.87 milyonluk piyasa değerine sahip.

Loopring (LRC) token

Bir Layer2 teknolojisi olarak geliştirilen LRC altcoini, özellikle hızla büyüyen ve zkRollups’in artan önemliyle 100x yapacak coinler arasında ele alınıyor. İlk çıktığı günden bu yana yüzde 6543.09 büyüme sergileyen Loopring, analistin belirtiğine göre nadir görülen Adam&Eve ikili dip formasyonunu sergiliyor.

altcoin
LRC fiyat grafiği

Mevcut trendin tersine döndüğünü işaret eden bu modelin ardından bir yükseliş hareketi beklenir. Analist, AI tokenin bu modelin dışına çıkmasının ardından bir fiyat keşfine çıkacağı düşünüyor.

ANKR token

Analistin son olarak ele aldığı ANKR altcoini, önemli bir blockchain altyapı sağlayıcısıdır ve son 1 ayda yüzde 50’ye yakın büyüme sergileyen bir varlıktır. Hızlı büyüyen bu token, son 7 günde yüzde 26 artarak 0.05457 dolardan işlem görüyor. İşlem hacmi de yüzde 33 yükselen ANKR token, yukarı yönlü önemli bir hareketin eşiğinde. Son bir yıllık direnç 0,060 doları kırması hâlinde büyümeye hazır görünüyor.

eTukTuk: Gerçek dünyada kullanılabilir bir AI token

Yapay zeka altcoinleri hızla büyürken öne çıkan diğer bir varlık ise eTukTuk token oluyor. Gerçek dünya kullanılabilirliği ile yapay zekayı birleştiren proje, blok zincir tabanlı şarj istasyonlarında kendi geliştirdiği üç tekerli, tasarruflu TukTuk araçları için şarj alımları esnasında ödeme imkânı sunuyor. Böylece dünya genelinde ulaşım sorunları için çevreci çözümler sunmayı amaçlayan  eTukTuk projesi, hızlı büyüyen varlıklardan biri olmaya hazırlanıyor. 

eTukTuk’u ziyaret edin

Son olarak ön satış aşamasında olan ve 2,679,353 dolarlık brikim toplayan projede, 1 TUK tokeni 0.029 dolardan işleme sunuluyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin