featured

BNB fiyatı dar bir aralıkta konsolide oluyor: Boğalar oyuna ne zaman geri dönebilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), bugün kırmızıda işlem görüyor.

Bugün piyasa, ilk 10’da olan kripto para birimleri de dahil olmak üzere genel olarak düşüş eğiliminde işlem gördüğü için boğaların henüz inisiyatifi ele geçiremediği görülüyor.

BNB

BNB fiyat analizi:

Binance Coin’in (BNB) fiyatı son 24 saatte %1,34 oranında bir düşüş kaydetti.

Düşüşe rağmen fiyat 241,2 dolarda bulunan direnç noktasının üzerinde sabit kalmaya çalışırken, saatlik grafikte bir yükseliş eğilimi mevcut. Eğer alıcılar bu avantajı iyi kullanabilirse başlayacak olan yukarı yönlü hareket gözde altcoin’in fiyatını yarına kadar 243 dolara yükseltebilir.

Ancak fiyat gün içerisinde düşüş yaşadığı günlük grafik kırmızı kaldı. Öte yandan, henüz taraflardan hiçbiri inisiyatifi ele almadığından, 240 dolar civarında devam eden yatay ticaret, hafta sonuna kadar en olası senaryodur.

BNB fiyatı keskin bir hareket için enerji toplamaya devam ettiğinden, benzer bir durum haftalık grafikte de görülebilir. Düşen hacim, henüz herhangi bir keskin hareket görme ihtimalinin düşük olduğunu teyit ediyor.

Sırasıyla 235 dolar ile 245 dolar arasında devam eden konsolidasyon, Ağustos ortasına kadar geçerliliğini koruyabilir.

BNB, bu yazının yazıldığı sırada ise 241,1 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin