featured

Dogecoin (DOGE) grafiğindeki boğa modeli umut veriyor: Kurtarma rallisi ne zaman başlayacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE), piyasadaki genel düşüş eğiliminden etkilendi ve küçük bir düzeltme aşamasına girdi. Geçen hafta fiyat, %10,4’lük bir düşüşün ardından 0,083 dolardan 0,075 dolara geriledi. Ancak bu aşağı yönlü hareket, dört saatlik grafiğe bakıldığında ‘bayrak’ olarak bilinen bir yükseliş devam formasyonunun parçası gibi görünüyor. Bu model potansiyel olarak daha iyi bir fiyattan giriş yapmak isteyen yatırımcılar için faydalı olabilir.

Dogecoin DOGE

20 ve 50 EMA arasındaki düşüş geçişi, devam eden düzeltmenin devamına işaret ediyor. Düşen DOGE fiyatı, daha düşük bir destek trend çizgisinde bir geri çekilme fırsatı sunabilir.

Dogecoin için gün içi işlem hacmi 383,5 milyon dolardır. Bu da %31’lik bir kazanç elde edildiği anlamına gelmektedir.

Şu anda DOGE fiyatı, bayrak modelinin kanal yapısı içinde dalgalanıyor. Meme coin’in fiyatı, modelin destek trend çizgisinden üç kez ve genel dirençten iki kez sıçradı. Bu, yatırımcıların bu seviyelerde aktif oldukları anlamına gelmektedir. Bayrak modelleri, genellikle önemli bir fiyat hareketinden sonra bir nefes anlamına gelir ve genellikle önceki eğilimin devamına işaret eder.

Son 24 saat içinde %4,6’lık bir düşüş kaydeden DOGE, destek noktasını yeniden test etti. Yukarıda bahsedilen trend çizgisinden olası bir toparlanma, alıcıların dirence meydan okuma güvenini artırabilir. Bu direnç bozulmadan kalana kadar, Dogecoin düzeltme düşüşünü uzatabilir. Ancak kırılırsa, potansiyel olarak güçlü bir satın alma momentumunun sinyalini verebilir ve daha fazla yatırımcının ralliye katılmasını sağlayabilir.

Kripto alıcıları bu direnci kırmayı başarırsa, gözde meme coin’in fiyatı %8 oranında artarak 0,085 dolardaki kritik engeli aşabilir.

DOGE düşüşe devam mı edecek?

DOGE fiyatı şu anda önemli bir destek noktası ile önemli ölçüde desteklenen bir toparlanma rallisini takip ediyor. Ancak devam eden bir düzeltme aşamasının ortasında, satıcıların bu önemli desteği kırmaya çalıştıkları görülüyor. Başarılı bir ihlal, Dogecoin’i önemli bir düzeltme aşamasına sokarak satış baskısını hızlandırabilir. Bu gerçekleşirse, uzun süreli düşüş potansiyel olarak fiyatları 0,063 dolara ve ardından 0,053 dolara düşürebilir.

200 EMA’nın üzerindeki fiyat, kısa vadeli eğilimin yükselişe geçtiğini gösteriyor. Öte yandan günlük grafikteki RSI, 40 işaretinin altında. Bu da satış momentumunun arttığına ve fiyatın düşmeye devam edeceğine işaret ediyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin