Ünlü analistler açıkladı: Bitcoin yukarı yönlü harekete geçmeden önce bu seviyeyi test etmeli!
Ünlü analistler açıkladı: Bitcoin yukarı yönlü harekete geçmeden önce bu seviyeyi test etmeli!

Ünlü analistler açıkladı: Bitcoin yukarı yönlü harekete geçmeden önce bu seviyeyi test etmeli!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı son beş hafta boyunca artış gösterdikten sonra, ilk kez 1 haftalık grafikte kırmızı mum yazdı. Bitcoin’in uzun vadeli yükseliş trendini sürdürebilmesi için kritik bir bölgede bulunan 1 günlük grafik önemlidir. Bu nedenle, önümüzdeki birkaç gün trendi belirlemek için büyük önem taşıyabilir.

27.000 dolar yerel dip miydi?

Zincir üstü analitik çözümü Glassnode’un kurucu ortakları Jan Happel ve Yann Allemann, boğaların kontrolünde olduğu ancak yavaşça değişmesi gerektiği konusunda hemfikir. “Bitcoin’in uzun vadeli yükseliş trendi bozulmadı, ancak düşük işlem hacmi zayıflamış momentuma işaret ediyor.”

Bitcoin şu anda destek seviyelerinin yakınında gezinirken, daha küçük dalgalanmalar bekleniyor. 27.500 dolar ile 32.000 dolar arasındaki hareketler hâlâ normal volatilite aralığındadır. Ancak analistler, aşağı yönde bazı hareketler bekliyor. Sürekli bir aşağı yönlü kırılma durumunda, bir sonraki destek alanı 25.500 ila 26.000 dolar arasında olacaktır.

Bitcoin volatility bands

Bitcoin risk sinyali 0’da ve son oynaklığa rağmen kısa vadede biraz sallantılı görünüyor, ancak herhangi bir panik satışına işaret etmiyor. Korku ve Açgözlülük Endeksi açgözlülük bölgesinden 52 puanda nötr bir konuma çekildi. Ayrıca analistler, piyasada sağlıklı bir düzeltme yapılmasını savunuyorlar.

Teknik analist Michaël van de Poppe, tersine dönmeden önce “klasik bir Pazartesi düşüşü” olmasını bekliyor. Bu hafta, ABD’nin ilk çeyrek (Perşembe) Gayri Safi Yurtiçi Hasılası’nın açıklanması ve Çekirdek PCE’nin (Cuma) açıklanmasıyla birlikte yükselişlerin gerçekleşebileceğini söylüyor.

Analiste göre, geri dönüş için çok önemli olan fiyat seviyesi 27.800 dolar.

“Bitcoin’de uzun pozisyonlar için 26.800 dolarlık alanda dipler var. Bitcoin için CME açığı geldikçe düzeltme geldi. Bitcoin önümüzdeki birkaç gün içinde 27.800-28.000 doları tamamen kırarsa, sırada 29.200 dolara doğru hızlanma görünüyor.”

Bitcoin price

Analist Ali Martinez, piyasa döngülerinin olağan yolunda efsanevi “Wall Street Cheat Sheet”i paylaştı. Yatırımcılar kendilerine sormalı, bugün nasıl hissediyorsunuz?

Yazım sırasında, BTC fiyatı 27.285 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin price

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin