Shiba Inu'da yeni adreslerde inanılmaz artış yaşandı!
Shiba Inu'da yeni adreslerde inanılmaz artış yaşandı!

Shiba Inu’da yeni adreslerde inanılmaz artış yaşandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analitik firması IntoTheBlock’un verilerine göre, Shiba Inu ağındaki yeni adresler son birkaç gün içinde iki kattan fazla arttı.

IntoTheBlock’a göre Shiba Inu, son yedi gün içinde yeni adreslerde %115’lik bir artış gördü.

Yeni adresler genellikle bir kripto varlığına gelen yeni paranın bir temsilcisidir. Bazı durumlarda, bu bir iyimserlik işareti veya potansiyel olarak FOMO (kaçırma korkusu) olarak yorumlanabilir.

IntoTheBlock

Yeni adreslerdeki artış, Shiba Inu’nun gelecekte heyecan verici zamanlar yaşayabileceği anlamına gelirken, çoğunlukla bir iyimserlik işareti gibi görünüyor.

Shibarium gelişmeleri

Resmi Shiba Inu geliştirme ekibi, Shiba Inu ekosistemi için yeni bir dönem olan “Shibarium yazını” duyurdu.

Shiba ekosistem yetkilisi Lucie, son bir tweet’te Shibarium topluluğu için heyecan verici bir düzenin altını çiziyor.  Bununla birlikte, LEASH’in özel olması ve bu benzersiz “ekstra” bileşeni ekosisteme eklemesi amaçlanmıştır.

Puppyscan’e göre, Shibarium test ağındaki toplam işlem sayısı 31 milyonu aştı ve bu, kullanımının muazzam bir şekilde arttığını gösteren bir kilometre taşı olarak kabul edilebilir.

Shiba Inu’nun lideri Shytoshi Kusama, daha önceki bir blog gönderisinde Shiba Inu’nun tam ve kalıcı merkeziyetsizliğe doğru ilerlerken bir sonraki yöne işaret etti. Shiba Inu ekosisteminin temel simgeleri olan SHIB, BONE, LEASH ve TREAT’in her birinin kendi yönetimi olacaktır.

Bu, token’ların sahiplerinin ekosistemin seçimlerini ve geleceğini belirlemede söz sahibi olacağı anlamına gelir. Bu durum, ekosisteme katılan yeni adreslerin artmasına kısmen katkıda bulunmuş olabilir.

Gözetim dışı kripto para borsası Changelly, büyük bir listeleme hamlesiyle Shibarium gas token’ı BONE için destek ekledi. Listeleme sayesinde kullanıcılar, Changelly platformunda BONE’u 500’den fazla kripto para birimi ile takas edebilecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin