Bitcoin ve altcoin fiyatları yükselişe geçti! Bu hafta hangi seviyeler bekleniyor?
Bitcoin ve altcoin fiyatları yükselişe geçti! Bu hafta hangi seviyeler bekleniyor?

Bitcoin ve altcoin fiyatları yükselişe geçti! Bu hafta hangi seviyeler bekleniyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, Asya işlem saatlerinde güçlü bir sıçrama yaparak yatırımcıların umutlarını bir sonraki fiyat rallisine yönlendirdi.

15 Mayıs Pazartesi günü Asya piyasasının erken işlem saatlerinde, dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin, BTC fiyatının 27.400 doları geçmesiyle %2’den fazla değer kazandı. Bugünkü fiyat hareketiyle BTC, 27.200 dolarlık kritik direnci aştı ve yukarı yönlü bir yolculuğa hazırlandı.

Ünlü kripto analisti Michael Van de Poppe, son fiyat artışının Bitcoin’i 36.000 doların üzerine çıkararak bir sonraki ralliye yönlendirdiğini belirtti. Şunları ifade etti:

“Son hareketlerde tüm dip noktalarını temizleyen Bitcoin’de güçlü hareketler görüyoruz ve 27.200 dolara kadar geri çekiliyor. 27.200 doları aşmak, yukarı yönlü devam için ilk önemli tetikleyici olacak. Bu durumda, geçici bir dip noktasına yakınız ve potansiyel olarak 36.000 ila 42.000 dolar arasında yeni yüksek seviyeler hâlâ mümkün.”

Başka bir kripto analisti olan Ali Martinex ise şunları açıkladı: “TD Sequential, günlük Bitcoin grafiğinde potansiyel bir toparlanma beklentisiyle bir alım sinyali verdi. TD Sequential  göstergesinin son iki ayda yerel dip noktalarını doğru tahmin etme konusunda ne kadar başarılı olduğuna dikkat edin. Ancak, BTC’nin 26.360 doların üzerinde tutunma yeteneği belirleyici olacak.”

Diğer taraftan, son düşüşlerde Bitcoin birikimi devam etti. Son verilere göre, bakiyesi 100 BTC’den fazla olan Bitcoin adreslerinin toplam sayısı son dört günde 200 adres arttı.

İlginç bir şekilde, son gelişmelere göre Bitcoin (BTC), piyasada tercih edilen bir varlık olarak ABD Dolarına karşı değer kazandı.

Altcoinler ralliye katıldı

Bitcoin ve diğer altcoinler ralliye katıldı. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi Ethereum (ETH), %1,5’ten fazla bir artışla 1.800 dolar seviyesini aştı ve şu anda 1.830 dolardan işlem görüyor.

Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) gibi diğer altcoinler de %1,5 ila 2 arasında değer kazandı. En fazla kazancı sağlayan bir başka altcoin ise yakın zamanda tanıtılan LTC20 protokolüyle ilişkili güçlü adres etkinliği nedeniyle son 24 saatte %7,5 oranında yükselen Litecoin (LTC) oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin