DOGE, günlük işlem sayısında BTC ve LTC'yi geride bıraktı! İşte nedeni
DOGE, günlük işlem sayısında BTC ve LTC'yi geride bıraktı! İşte nedeni

Dogecoin, günlük işlem sayısında BTC ve LTC’yi geride bıraktı! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, Bitcoin ve Litecoin’i geride bırakarak günlük işlem sayısında büyük bir artış yaşadı. Bu artışın arkasında DRC-20 token’ları mı var?

Popüler memecoin kripto para birimi Dogecoin (DOGE), günlük işlem sayısında büyük bir artışa tanık oldu ve toplam 628.209 işlemle Bitcoin’i geride bıraktı. Bu artış, %1,42 artan DOGE fiyatını takip etti.

DOGE işlemlerinde artış

Bu beklenmedik artışın arkasındaki ana sebep, DOGE ağında duyurulan yeni bir dijital varlık türü olan DRC20 token’larına artan ilgidir.

Tanınmış DOGE topluluğu üyesi Mishaboar, bu olağanüstü artışla ilgili olarak aşağıdaki tweet’i attı:

“Günlük Dogecoin işlemleri, Dogecoin ağının üzerine token (DRC20 “standart”) ve diğer şeyleri sıkıştırmaya çalışan insanlar nedeniyle bugün BTC ve LTC işlemlerini geride bırakarak ATH’ye (650k) fırladı. Birçoğu son iki günde bunları basmak için acele ediyor.”

Ağdaki bu artış, Dogecoin geliştiricisi Patrick Lodder için şaşırtıcı değildi, çünkü daha önce ağın kullanımında önemli bir artış gözlemlenmişti.

DOGE topluluğu için ne ifade ediyor?

Ancak, mevcut işlem hacmi seviyeleri tüm beklentileri aştı. Kripto topluluğundaki birçok kişi, bu artışı DOGE’nin özellikle günlük işlemler için ölçeklenebilirliğini değerlendirmek için bir fırsat olarak görüyor. Bir topluluk üyesi olan @SK_R402, Dogecoin’in küresel olarak kabul görmüş bir para birimi olma potansiyelinin önemini vurgulayarak düğüm başlatma niyetlerini dile getirdi.

İşlemlerdeki artış, DOGE’nin artan popülaritesini gösterirken, ağ tıkanıklığı endişeleri de dile getirildi. Mishaboar, ana ağın aşırı yüklenmesini önlemek için token basımı gibi faaliyetlerin ideal olarak özel Katman-2 çözümleri aracılığıyla ele alınması gerektiğini öne sürerek bu endişeleri kabul ediyor.

Dogecoin, aynı dönemde 198.103.201 dolar işlem hacmi ile son 24 saatte %1.23 arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin