Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum
Shiba Kasım ayında yeni dipleri test ediyor: Haftanın en çok kaybeden altcoinlerinde son durum

Bitcoin son yılların en büyük fiyat çöküşünü yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), Mayıs 2019’dan bu yana ilk kez, 24 saat içinde  değerinin %20’sinden fazlasını kaybetti. Bu haberin yazıldığı esnada Bitcoin 6 bin 25 dolardan işlem görüyor.

Bir saatte değerinden 1.500 dolar kaybeden BTC, 5.900 dolara indikten sonra 6.700 dolara kadar yükseldi. Ancak fiyat inanılmaz oynak bir hale gelmiş durumda. Siz bu satırları okurken büyük değişimler yaşanmış olabilir.

Bitcoin’in piyasa değeri de çöküşte. 24 saat önce 142 milyar dolarken şu an 120 milyar doların biraz altında. Kripto para piyasasının geri kalanı da benzer bir flaş çöküş ve tersine dönme yaşıyor. Çoğu büyük kripto para birimi%20’den fazla, hatta %30’a varan kayıplar görüyor.

Ethereum (ETH) %30 düşüşle 140 dolar ve XRP %18 düşüşle 0,17 dolar oldu. Piyasa değerine göre ilk 100 coinden hiçbiri şu anda yükselişte değil

Çöküşün arkasındaki kesin neden belirsiz olsa Dünya Sağlık Örgütü’nün son COVID-19 sorununu küresel bir salgın olarak ilan etmesinin bir sonucu olarak büyük bir satış dalgası ortaya çıktığı düşünülüyor.

decrypt

Ünlü analistten umutları yeşerten Bitcoin tahmini


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin