featured

Bitcoin son durum: Kırılım hakında uzman önemli detaylar paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin son durum hakkında sürekli merak edilen birçok konu oluyor. Yatırımcılar sürekli değişkenlik gösteren piyasada bazen yeterince takip edemeyebiliyor. Volatil bir piyasanın olması değişkeniliğin saniyeler içinde bile analiz yapmasını ortaya çıkarıyor.

Bitcoin son durum ile ilgili bu yüzden sürekli fiyatlar takip edilmeli ve gelişmeler izlenmelidir. Piyasanın en çok merak ettiği ise bu konsolidasyon ne zaman bitecek? 19K ile 20K arasında sıkışıp kalan BTC, bir türlü yönünü tayin edemedi.

Bitcoin 7 Günlük Market Değeri
Bitcoin 7 Günlük Market Değeri

Piyasanın önde gelen isimlerinden biri ise, bu aralığın kırılmasıyla ilgili bazı tahminlerini paylaştı. Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes, Bitcoin’in bu aralıktan nasıl çıkabileceğini açıkladı.

Bitcoin son durum: Uzmandan güncel bir tahmin

Kripto piyasası, olumsuz makroekonomik koşullar nedeniyle durgun hareket gösteriyor. Özellikle en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, son derece durgun fiyat hareketi sergiliyor. Bir süredir 19.000-20.000 dolar aralığında kaldı. Şu anda 19.100 dolardan işlem görüyor.

Grummes’e göre Bitcoin, destek seviyesini 18 bin dolardan kıracak. Uzmanın tahmini göre piyasa daha da kötüye gidecek. Bitcoin son durum ile ilgili uzman, fiyatın 10 bin doları görecek. Ayrıca Bitcoin’in 6 bin doları test etmesini en kötü ihtimal olarak görüyor. Grummes’e göre, kripto piyasası şu anda bir likidite krizinde.

Midas Touch Consulting’in genel müdürü Florian Grummes, Bitcoin dibe ulaştığında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak için tekrar fitili ateşleyeceğini düşünüyor. Grummes, olumsuz makroekonomi nedeniyle 2022 finansal likidite krizini doğru tahmin etti. Ayrıca, altının krizde kripto ve borsadan daha iyi performans göstereceğini doğru bir şekilde tahmin etti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin