Bitcoin için dikkat çeken fiyat tahmini: 300.000 dolara ulaşacak!
Bitcoin için dikkat çeken fiyat tahmini: 300.000 dolara ulaşacak!

Bitcoin için dikkat çeken fiyat tahmini: 300.000 dolara ulaşacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analistine göre, Bitcoin’in halving sonrasında fiyatının 300 bin dolara kadar çıkacağı ve 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor.

Bitcoin halving bir yıldan kısa bir süre içinde gerçekleşeceğinden, piyasa hissiyatı yavaş yavaş BTC fiyatının 2024’te 100 bin doların üzerine çıkmasına doğru kayıyor. Binance CEO’su CZ, Ark Invest CEO’su Cathie Wood, BitMEX kurucu ortağı Arthur Hayes ve diğer liderler, halving sonrası Bitcoin fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştılar.

Popüler analist CredibleCrypto, BTC fiyatının en uzun ayı piyasasının ardından 2023’te tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını ve bunu 2008’den beri görülen teknoloji hisselerindeki ralliyle karşılaştırdı, yaklaşık 300 bin dolara yakın bir seviye tahmin ediyor. Analiste göre, parabolik ilerleme genellikle önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerine çıktıktan birkaç ay sonra gerçekleşir. Bu da BTC fiyatının parabolik bir ralli için önceki en yüksek seviye olan 68.789 doların üzerine çıkması gerektiği anlamına gelir ve halving sonrasında BTC fiyatını 300.000 dolara yaklaştırır.

Bir sonraki parabolik ilerlemenin bizi bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarmasını bekliyorum. Ancak, bu ilerlemenin nerede sona ereceğini ve 300 bin dolardan daha düşük bir seviyede mi tamamlanacağını bilmiyorum. Bu, belki de zirve noktamızı gördüğümüz anlamına gelebilir…

— CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto) 11 Temmuz 2023

Bitcoin fiyatına ilişkin diğer tahminler

ChatGPT’nin analizine göre, Nisan 2024’teki dördüncü Bitcoin halving etkinliğinden sonra Bitcoin fiyatı 135.000 dolara ulaşabilir. Ancak Binance CEO’su “CZ”, daha fazla olumlu ima yaparak analizi geri çevirdi.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood, Bitcoin fiyatının 2026’da 500.000 dolar ve 2030’da 1 milyon dolara ulaşacağını tahmin etti. Kurumsal ve bireysel yatırımcıların en iyi kripto para birimine olan talebi nedeniyle Bitcoin’deki uzun süreli yükselişin devam edeceği düşünülüyor.

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes, BTC fiyatının bu yılın sonunda veya 2024’ün başlarında 100.000 dolara ulaşacağını tahmin etti. Aralık ayında, Nisan-Mayıs aylarında döngüyü tersine çevirebilecek olaylarda bir geri dönüş olabileceğini belirtti.

BlackRock, Fidelity Investments ve diğer finans devleri tarafından yapılan anlık Bitcoin ETF başvuruları, BTC fiyatında büyük bir ralli için piyasa duyarlılığını artırdı. Ayrıca, Bitcoin’in aylık MACD’si de yeşile döndüğünden ve yaklaşan bir ralliyi işaret ettiğinden, kripto para fonları 9 haftalık çıkışların ardından üç haftadır art arda girişler gördü.

Pazartesi günü Standard Chartered, önceki Bitcoin fiyat tahminini 2023 için 50.000 dolar ve 2024 için 120.000 dolar olarak revize etti. Finans devi daha önce 2024 için 100.000 dolarlık BTC fiyat tahmini yapmıştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin