Bitcoin Ethereum analizi: Değişken piyasa koşullarında varlıklar nasıl hareket ediyor?
Bitcoin Ethereum analizi: Değişken piyasa koşullarında varlıklar nasıl hareket ediyor?

Bitcoin Ethereum analizi: Değişken piyasa koşullarında varlıklar nasıl hareket ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasalar, son ABD tarım dışı istihdam (NFP) raporuna tepki verme sürecindeyken, Bitcoin hafta sonu ticaretine 29.000 dolar seviyesinin altında başladı. Temmuz ayında ekonomiye 187.000 iş eklendi, bu da piyasanın beklediği 200.000 rakamının altında kaldı. Ethereum ise birkaç haftanın en düşük seviyesine yaklaştı.

Bitcoin

Yatırımcılar, en son tarım dışı bordro raporunu değerlendirmeye devam ederken, Bitcoin (BTC) Cumartesi günü 29.000 dolar seviyesinin altına düştü. Cuma günkü 29.302 dolarlık zirveden sonra BTC/USD, bugünkü seansın erken saatlerinde 28.885 dolar seviyesine geriledi. Dünya genelindeki en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, Salı gününden itibaren ilk kez 29.000 doların altına indi.

Cumartesi günkü düşüş, göreceli güç endeksinin (RSI) 42.00 seviyesine, uzun vadeli bir destek seviyesine gelmesinin sonucuydu. Ayılar, mevcut aşağı yönlü momentumu sürdürme çabasındalar ve endeks şu anda bu seviyenin hemen altında seyrediyor. Ancak fiyat o zamandan beri konsolidasyon yaşadı ve an itibarıyla 29.022 dolar seviyesinde işlem görerek günün en düşük seviyesinin üstünde yer alıyor.

Ethereum

Ethereum (ETH), Cumartesi günü yaşanan yoğun düşüşe rağmen 1.800 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başardı. ETH/USD paritesi, önceki gün 1.847 dolarlık zirveden sonra bugünkü seansın erken saatlerinde 1.817 dolar seviyesine geriledi.

Bu düşüş, Ethereum’un Salı gününün en düşük seviyesi olan 1.812 dolara yaklaştığını gösterdi ve bu, kripto para biriminin 21 Haziran’dan bu yana ulaştığı en düşük seviyeydi. Son yaşanan gerileme, fiyat gücü göstergesinin 43,00 işaretindeki önemli destek seviyesinin altına inmesi sonucu ortaya çıktı. Bu yazının yazıldığı sırada, güç endeksi 41,57 seviyesinde seyrediyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin