Son zamanların popüler tokeni aniden yükselişe geçti! İşte 3 temel sebebi
Son zamanların popüler tokeni aniden yükselişe geçti! İşte 3 temel sebebi

Son zamanların popüler tokeni aniden yükselişe geçti! İşte 3 temel sebebi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Curve DAO (CRV), büyük zorluklarının yakın bir zamanda sona erebileceği umudunu besleyen olumlu düşüncenin etkisiyle artan bir yükseliş eğilimi sergiliyor. CRV tokeni, son 24 saat içinde %10,2 değer kazanarak 0,6275 dolar seviyesinden işlem görüyor. Curve DAO, mevcut fiyat hareketi sayesinde geçen hafta yaşadığı büyük kayıpları telafi etti.

CRV Fiyat Tablosu

Token için temel tetikleyiciler

CRV’nin temel itici faktörleri arasında, kurucu Michael Egorov’un hack olayını ele alması ve protokolün gelecekteki potansiyelini belirleme açısından artık büyük bir sorun oluşturmayacağına dair umut yer alıyor. Egorov, yüksek meblağlı kredilerini ödeme konusunda başarılı oldu; bu, birçok kişi için zorlu bir başarı olarak görülüyor. Bu kredi ödemesinin yanı sıra, Curve Finance saldırganı çalınan fonların bir kısmını protokole geri döndürmeye başladı, bu da zincir içi veriler ve şifreli mesajlar aracılığıyla doğrulanan iyi niyetli hareketlerle gerçekleşiyor.

Sonuç olarak, Curve DAO kurtarma çabaları genel Web3.0 topluluğunun geniş desteğinden faydalandı. Kurumsal oyuncular, çalınan fonların kurtarılmasına yardımcı olmada önemli bir rol oynasa da, perakende yatırımcılar CRV’ye olan güvenlerini sürdürüyor; bu da genel işlem hacminin 171.956.542 dolara ulaşarak bir gecede %40,70 artış göstermesiyle görülebilir.

Bu son saldırının ardından yılın başından bugüne (YTD) en düşük seviye olan 0,6487 dolara düşen CRV, piyasada bugün en çok kazananlardan biri olarak öne çıkıyor. CRV token fiyatındaki toparlanma devam ediyor ve bu, token için en kötünün geride kalabileceğine dair olumlu bir işaret olarak görülüyor. Tam bir iyileşme için daha uzun bir yol olsa da, topluluk, çalınan fonların geri ödenmesiyle Curve Finance’in Poly Network gibi bir kurtarma öyküsüne dönüşebileceği konusunda iyimser görünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin