featured

Shiba Inu balinaları boğa piyasasını güçlendiriyor: Fiyat yakında 0,00005 dolara ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB) fiyatı, artan ticaret değeri ve hacmiyle dikkat çekici bir toparlanma gösterdi. Yatırımcılara umut veren hareket, meme coin’in fiyatının yükselişe devam etmek için boğaların yeterli güce sahip olup olmadığını düşündürdü.

Popüler meme coin Shiba Inu, son zamanlarda ticaret değerinde önemli bir artışa tanık oldu. Bu değişim, uzun süren bir konsolidasyon döneminin ardından kayda değer bir iyileşmeye işaret ediyor. Nihayet boğaların güç kazandığı görülürken, teknik göstergeler sıradaki hareketin yükseliş olabileceğini gösteriyor. Shiba Inu fiyatı, son 24 saat içinde %3,56 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000009387 dolar civarında işlem görüyor. Gözde meme coin’in mevcut piyasa değeri de bu dönem içinde %3 oranında bir artış kaydederek 5,53 milyar dolara ulaştı.

Ayrıca SHIB token’ını çevreleyen ticaret faaliyeti de yoğunlaştı. Geçtiğimiz 24 saatte işlem hacminde 133 milyon dolara ulaşan bir artış görüldü. Buna rağmen meme coin’in fiyat hareketi belli zorluklarla karşılaşmaya devam ediyor. Ayın başında 0,00001125 dolara ulaşmasının ardından sonra yaşanan talihsiz düşüş, fiyata ekstra bir sıfır ekleyerek kripto para piyasasındaki oynaklığın altını çizdi.

Shiba Inu SHIB

Shiba Inu fiyatı, kripto para piyasasının genel olarak olumlu bir hissiyata sahip olmasının ardından bu fırsatı iyi değerlendirerek yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta gözde meme coin’in fiyatı 0,000009 dolar ile 0,000009502 dolar arasında bulunan bölgede işlem görmüştü. Bu dalgalanma, boğalar ile ayılar arasındaki üstünlük mücadelesinin ne kadar sıkı olduğunun altını çizmektedir.

Balinaların Shiba Inu ilgisi fiyatı olumlu etkiliyor

Shiba Inu son zamanlarda zincir içi aktivitesinde önemli bir artışa tanık oldu. IntoTheBlock’tan elde edilen veriler, son 24 saat içinde 100,000 doların üzerindeki işlemlerde %1,173,58 oranında dramatik bir artış olduğunu gösteriyor. Bu artış, balina olarak adlandırılan büyük SHIB sahiplerinin çeşitli platformlarda aktif hareket ettiğini gösteriyor. Bu tür önemli transferler, kripto para biriminin piyasa davranışında yükseliş eğilimini tetikliyor. Sonuç olarak önemli yatırımcıların Shiba Inu fiyatına olan beklentilerinin ilgisini artırmaktadır.

Eğer Shiba Inu fiyatı 0,00001 dolar seviyesinde bulunan kritik direnç noktasını başarılı bir şekilde aşabilirse, önemli bir yükseliş rallisi gelebilir. Yukarı yönlü hareketin başlaması durumunda bir sonraki önemli direnç noktası 0,000015 dolar seviyesinde olacaktır. Bu seviyenin üzerinde de kesin bir kapanış gerçekleşmesi durumunda gözde meme coin’in 0,00003 dolara yükselebilmesi için sağlam bir zemin oluşacaktır.

Bununla birlikte, 0,00001 dolarda bulunan direnç noktasında bir duraklama olursa yeniden düşüş başlayabilir. Gözde meme coin için kritik destek noktalarından bir tanesi 0,000009 dolar civarında bulunuyor. Eğer ayılar fiyat hareketini kontrol etmeye başlar ve 0,000008 doların altına bir düşüş gerçekleşirse Shiba Inu sert bir dalış yapabilir. Bu da yatırımcıların büyük oranlarda zarar etmesine sebep olacaktır.

Teknik göstergeler umut veriyor

Shiba Inu için teknik göstergeler genel olarak boğaların lehine. Özellikle dört saatlik grafiktekiler oldukça iyimser bir görünüme sahip. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesi şu anda olumlu bir konumda bulunuyor. Günlük grafikte sinyal çizgisi üzerinde bulunan MACD, artan satın alma faaliyetlerine işaret ederek yükselişin devam edeceğini göstermektedir.

Shiba Inu fiyat

Günlük grafikteki Göreceli Güç Endeksi (RSI) göstergesi de 70 işaretine yavaş yavaş yaklaşmakta. Bu gösterge, 50’nin üzerinde olduğu sürece olumlu bir görünüş sağlamaktadır.  Sonuç olarak, kısa vadeli göstergelerin çoğunun yükseliş işaretleri verdiğini söylemek mümkündür. Ancak kripto para piyasasının yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden uzun vadedeki hareketleri tahmin etmenin zor olduğunu akılda tutmalısınız. Yüksek risk içeren bu piyasada işlem yaparken, yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar bir miktar ile işlem yapmayı unutmayın.

Meme coin’ler kripto piyasasında gün geçtikçe popülerliğini artırmaktadır. Yatırımcıların ilgisi her geçen gün büyürken 2024 yılında yeni çıkacak olan coin’ler merak ediliyor. Kripto piyasasının heyecan veren dünyasında zamanlama oldukça kritik bir öneme sahiptir. Yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz, meme coin dünyasına yenilikçi bir bakış açısı sunan ve şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Meme Kombat (MK) – Yaratıcı meme coin ile tanışın

Meme Kombat, kripto dünyasının parlayan yıldızlarından biri olarak adını duyuruyor ve diğer popüler meme coin’leri geride bırakarak yenilikçi bir soluk getiriyor. Bu özel proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara özgün bir bakış açısı sunarak dikkat çekiyor.

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak sınırlamak, projenin potansiyelini tam anlamıyla anlamaktan alıkoyabilir. Çünkü bu token, eğlence ve rekabeti bir araya getirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabiliyorlar. Oyun, sadece eğlenceli bir atmosfer sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculara token kazanma imkanı da sağlıyor. Meme Kombat projesi, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşımanın yanı sıra kripto dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, $MK stake eden token sahiplerine %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunuyor ve aynı zamanda projeye katılanlara eğlenceli oyunlar oynama fırsatı tanıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Projeyi oluşturan ekip, oyunun uzun vadeli başarısını sağlamak adına sürekli olarak yeni karakterler ve oyun modları ekliyor. Bu, projenin devamlılığı için kritik bir faktördür.

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bu arzın yarısı, yani 6 milyonu ön satışta yer alıyor. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar ve üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiş.

Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda. Geriye kalan %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Yatırımcı ilgisi oldukça yüksek, çünkü proje, ön satışının başlamasından birkaç saat içinde 50,000 doların üzerinde fon toplamayı başardı. Eğer siz de bu heyecan verici projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin