featured

Bitcoin Cash fiyatı kritik destekte: BCH boğaları 220 dolar engelini aşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash [BCH] geçtiğimiz gün yüzde 5’lik bir artışla 210 doların üzerindeki kazancını pekiştirdi. Bu, onu son yükseliş kazançlarına engel teşkil eden 220 dolar seviyesine yaklaştırdı. Bu arada Bitcoin [BTC] 27 bin dolardan keskin düşüşünün ardından 26 bin dolar fiyat seviyesinden nazik toparlanmasını sürdürdü.

Bitcoin Cash boğaları nihayet 220 dolar engelini aşabilir mi?

Bitcoin Cash’in 186 dolarlık destek seviyesinden yükselişe geçmesine rağmen 220 ila 230 dolarlık fiyat bölgesi boğaların daha fazla kazanç elde etmesinin önünde durdu. Alıcılar 29 Ağustos ve 15 Eylül tarihlerinde bu seviyede iki kez reddedildi. Bununla birlikte Bitcoin Cash’in son fiyat hareketi ve grafik üzerindeki göstergeler, alıcıların üstünlüğü ele geçirebileceğini gösterdi.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr 50 seviyesinin üzerine tırmandı ve yazı yazıldığı sırada 58 seviyesinde bulunuyordu. Bu, artan alım baskısının bir göstergesiydi. Benzer şekilde Chaikin Para Akışı (CMF) +0,05’lik bir okuma ile artan sermaye girişlerini vurguladı.

Eğer boğalar 220 dolar engelini başarıyla aşarsa 240 dolar ila 250 dolar arasında daha fazla kazanç elde edilebilir. 200 doların altındaki bir düşüş bu yükseliş tezini geçersiz kılacak ve BCH’nin 186 dolarlık destek seviyesini yeniden test ettiğini görebilecek.

Kısa vadeli pozisyonlar büyük kayıplar yaşadı

Bitcoin Cash

Coinglass’ın verilerine göre türev piyasasındaki Bitcoin Cash kısa vadeli alıcıları son 24 saat içinde büyük kayıplar yaşadı. Kısa pozisyonlar dönem içindeki toplam likidasyonların yüzde 95,11’ine denk gelen 650 bin dolar değerinde kayıp kaydetti.

Satış pozisyonlarının bu şekilde büyük ölçüde tasfiye edilmesi borsadaki uzun/kısa oranına göre uzun pozisyonların sahip olduğu yüzde 51’lik payın da gösterdiği gibi, alıcıların daha fazla piyasa avantajı elde etmesini sağladı.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin