featured

Son dakika: HSBC kullanıcıları artık bu kripto varlıklar ile ödeme yapabilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ödeme sistemi FCF Pay, nihayetinde kripto paranın benimsenmesini artırabilecek heyecan verici bir duyuru yaptı. Tweette FCF Pay, en iyi finansal hizmetler firması HSBC bank kullanıcılarının artık ipotek faturalarını ve kredilerini FCF Pay aracılığıyla dijital para birimleriyle ödeyebileceklerini duyurdu.

En iyi bankacılık ve finansal hizmet firmalarından biri olan HSBC, dünya çapında milyonlarca müşteriye hizmet veriyor, bu nedenle haberler dijital para birimleri için büyük bir gelişme olmaya devam ediyor.

kripto para

HSBC müşterileri; Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Dogecoin ve diğerleri gibi diğer kripto varlıklar da dâhil olmak üzere kabul edilen kripto para birimleri Shiba Inu (SHIB) ve XRP ile ödeme yapabilecek.

“HSBC müşterileri. HSBC kullanıcılarının ipotek faturalarını ve kredilerini FCF Pay aracılığıyla kripto para birimleriyle ödeyebileceklerini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ödeme yapabileceğiniz kabul edilen kripto para birimlerinden bazıları şunlardır: Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Ripple, Doge, Shiba Inu ve çok daha fazlası.”

Bu ayın başlarında FCF müşterilerin; USDT, BTC, ETH ve Shiba Inu gibi kripto para birimleriyle ipotek, otomatik ödemeler, abonelikler ve çok daha fazlası gibi hizmet faturalarını ödemelerine olanak tanıyan kripto fatura hizmetlerinin ilkini duyurdu. Kullanıcılar aynı hizmet aracılığıyla elektrik ve su faturalarını da ödeyebiliyor.

Kripto para birimlerinin benimsenmesi artmaya devam ediyor!

Dijital paranın benimsenmesi ve ödeme olarak kullanımı sürekli artıyor. Japonya’nın en büyük yatırım bankası olan Nomura, kısa süre önce dijital varlık iştiraki Laser Digital Asset Management aracılığıyla kurumsal yatırımcılar için bir Bitcoin Benimseme Fonu başlattı.

Nomura, önde gelen kurumsal müşterilere aracılık hizmetleri sunan, 500 milyar doların üzerinde varlığa sahip bir Japon finans devidir. Bitcoin tabanlı fon, yaklaşmakta olan bir dizi dijital benimseme yatırım ürününün ilki olacak.

Salı günü yapılan açıklamaya göre Japonya’nın en büyük bankacılık grubu Mitsubishi UFJ Trust and Banking Corporation ve dünyanın en büyük dijital para borsasının Japon kolu Binance Japan, itibari paraya sabitlenmiş sabit paraların çıkarılması konusunda bir işbirliği yaptıklarını duyurdu.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin