featured

Elon Musk Bu Projeyle Etkileşime Girmişti! Borsa Serüveni Bugün Başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sponsorlu içerik – Köpek temalı meme coin projeleri olan Dogecoin ve ShibaInu rallilerine yol açan ünlü milyarder ve kripto meraklısı Elon Musk’ın etkileşime girdiği Wall Street Memes ön satış etkinliğinde sona gelindi.

25 Mayıs’ta başlayan ön satış ile geniş bir yatırımcı topluluğuna ulaşan ve 25 milyon dolardan fazla fon toplamayı başaran Wall Street Memes projesinin ön satışı sona erdi. Ön satışın bitmesiyle birlikte gözlerin çevrildiği borsa listelemeleri haberlerinin ilki ise bugün geldi.

Kripto para piyasasındaki işlem hacmine göre en büyük ikinci borsa konumundaki OKX borsası, 25 Eylül TSİ 21.00’de yaptığı paylaşımda Wall Street Memes tokeni listeleyeceğini duyurdu.

https://x.com/okx/status/1706372907675554121

OKX borsasının Twitter (X) hesabından yapılan paylaşımda, Wall Street Memes tokenin 26 Eylül tarihinde yani bugün TSİ 13.00’te OKX CEX’inde listeleneceğini açıklandı. Topluluk odaklı kripto para projesi olan Wall Street Memes’in DEX listelemesinin ise CEX listelemesinden 4 saat sonra yani TSİ 17.00’de gerçekleşeceği belirtildi.

OKX gibi önde gelen kripto para borsalarından birinde listelenecek olması, Wall Street Memes tokenle ilgili bilgi almak isteyen yatırımcı sayısını daha da artırdı. Projenin merkezindeki WSM tokenin borsa listelemesi sonrasındaki performansı merak konusu oldu.

Elon Musk’ın paylaşımlarıyla gündeme gelen Wall Street Memes token nedir? Musk’ın bu token ile ne tür bir ilgisi var? Gelin detaylı bir şekilde inceleyelim.

https://x.com/wallstmemes/status/1706368022116491685

İlk Listeleme OKX Borsasında! Wall Street Memes Token Nedir?

İlk borsa listelemesini OKX gibi büyük bir borsada gerçekleştirmeyi başaran Wall Street Memes projesi, 2021 tarihli GameStop olayını başlangıç kabul ediyor. 

Sosyal medya platformu Reddit’te başlayan eğlence amaçlı bir örgütlenmenin bir anda büyük finans şirketlerinin hisselerini dibe vurduracak noktaya getirmesi olarak bilinen GameStop olayı, küçük yatırımcının Wall Street devine karşı kazandığı bir zafer şeklinde tanımlanıyor.

Elon Musk’ın paylaşımları ile daha da büyüyen GameStop olayının tokenize bir versiyonu olan Wall Street Memes projesi de, tıpkı o zamanlarda olduğu gibi kendi topluluğuna fayda sağlamayı amaçlıyor.

Deneyimli proje ekibi, Wall Street Memes token satın alan kullanıcıların viral meme’ler yaratmasını ve elde ettikleri popülerlik karşısında gelir sağlamasını mümkün kılmayı hedefliyor. 

Bireylerin etkisi az iken sistematik bir örgütlenme ile küçük yatırımcıların finans devlerine kabus yaşattığı GameStop olayındaki gibi Wall Street Memes projesi de gücünü 1 milyon kişilik topluluktan alıyor. 

Topluluğun etkisiyle 25 Mayıs’tan bu yana 25 milyon dolardan fazla fon toplayan Wall Street Memes tokenin, aynı başarıyı borsa listelemeleri sonrasında da göstermesi umut ediliyor.

Elon Musk’ın Etkileşimi Wall Street Memes’e İvme Kazandırdı

Viral popülerlik denilince akla şüphesiz ki Elon Musk’ın paylaşımları geliyor. Twitter paylaşımları ile akıllara kazınan ve pek çok kripto para birimine ralli yaptıran Musk’ın GameStop olayındaki etkisi de hatırlanıyor. 

Ünlü milyarderin adı yalnızca Wall Street Memes projesinin çıkış noktası olan GameStop olayıyla anılmıyor. Musk’ın iki farklı tarihte Wall Street Memes projesinin Twitter hesabıyla etkileşime girmiş olduğu biliniyor.

18 Mart ve 22 Nisan tarihli paylaşımlar sonrası Wall Street Memes token satın almak isteyen yatırımcı sayısında ciddi bir artış yaşandığı ifade ediliyor. Musk’ın yeni favori coin’inin Wall Street Memes token olma ihtimaliyle yatırımcılar, projeyi yakından takip etmeye devam ediyor.

Bugün gerçekleşecek OKX listelemesi sonrasındaki performansı merakla beklenen Wall Street Memes tokenin Musk’ın da etkisiyle ralli yapma ihtimali üzerinde duruluyor. Musk’ın yeni bir paylaşım yapıp yapmayacağı veya projeyle gerçekte ne tür bir ilgisi olduğu belirsizliğini koruyor.

Wall Street Memes topluluğu, ne zaman ne yapacağı belli olmayan ünlü milyarderin Twitter paylaşımlarını oldukça yakından takip ediyor. 

Wall Street Memes Token Staking Özelliği Devrede

Bugün TSİ 13.00’te OKX CEX’inde listelenecek olan Wall Street Memes token, topluluk odaklı ve ERC-20 protokolüne uyan bir kripto para birimi olarak konumlanıyor.

Borsa listelemeleri sonrası fiyat trendinin ne yönde olacağı merak edilirken Wall Street Memes, yatırımcılarına farklı gelir kanalları da sunuyor. Proje ekibinin devreye aldığı staking mekanizması WSM token topluluğunun dikkatini çekiyor. 

Yatırımcılar, sahibi oldukları Wall Street Memes tokenleri kilitlemeyi tercih edebiliyor. Staking özelliğinden faydalanan WSM token sahipleri, tokenleri kilitledikleri süreye ve token miktarına göre pasif gelir elde etme imkanı buluyor.

Projenin staking ödülleri, stake havuzundaki yüzdeye ve yıllık getiri yüzdesine (APY) göre belirleniyor. Proje sayfasından erişilebilen staking paneline göre bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 405 milyon adetten fazla Wall Street Memes tokenin stake edildiği görülüyor. Paneldeki güncel verilerde staking mekanizmasındaki yıllık getiri yüzdesinin ise yüzde 49 olduğu bilgisine yer veriliyor.

GameStop olayıyla başlayan örgütlü hareketi devam ettirmek isteyen ve arkasına 1 milyondan fazla kişiyi almayı başaran Wall Street Memes projesi, uzun bir süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.


YASAL UYARI! (Sponsorlu makale)  Bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kriptoparahaber.com, bu sayfadaki herhangi bir şirket veya kişi hakkındaki hiçbir bilgiyi onaylamaz ve onaylamayacaktır. Okuyucuların kendi araştırmalarını yapmaları ve bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide yazılan herhangi bir içeriğe değil, kendi bulgularına dayanarak işlem yapmaları teşvik edilir. Kriptoparahaber.com, bu basın bülteninde veya sponsorlu gönderide belirtilen herhangi bir içeriğin, ürünün veya hizmetin kullanılmasından doğrudan veya dolaylı olarak kaynaklanan herhangi bir hasar veya kayıptan sorumlu değildir ve olmayacaktır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin