Bitcoin boğaları ve ayıları, yıl sonu fiyatlanması için savaşıyor…

Bitcoin boğaları ve ayıları, yıl sonu fiyatlanması için savaşıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), amiral gemisi kripto para birimi dar bir aralıkta konsolide olmaya devam ediyor. BTC her iki yönde de önemli bir hareket yapamadı. Bitcoin boğaları ve ayıları ise stabil hareket eden fiyata yön vermeye çalışıyor.

Mevcut durumda, hem Bitcoin ayıları hem de boğaları eşit güce sahip gibi görünüyor. Bitcoin boğaları ve ayıları henüz bir üstünlük kuramadı. Varlığın bir ralli için önemli temel harici tetikleyicileri yok.

Bitcoin boğaları ve ayıları BTC’yi bir yere taşıyamadı

21 Aralık’ta Kitco News analisti Jim Wycoff, Bitcoin’in yıl sonuna doğru uzun süreli yan ticaret deneyimi yaşayabileceğini düşünüyor. Wycoff,

“Ticaret bu hafta yatay ve dalgalı oldu. Ne boğaların ne de ayıların kısa vadeli bir teknik avantajı yok. Bu da pazarda herhangi bir büyük temel şoku engellediği sürece, yıl sonuna doğru yatay ticaret hareketinin devam edeceğini gösteriyor.”

Genel olarak, Bitcoin piyasa düzeltmesi tarafından baskılanıyor. Özellikle, Bitcoin önceki haftalarda önemli bir destek pozisyonu olarak hareket eden kritik 18.000 $ seviyesini tam anlamıyla alamadı. Bitcoin boğaları ve ayıları bu seviyede savaşırken, yön aşağı oldu. 

Bitcoin fiyat analizi

Bitcoin, günlük yaklaşık %1’lik bir düzeltmeyle 16.855 dolardan işlem görüyor. 323,77 milyar dolarlık bir piyasa değerini şimdilik koruyor. 

Mevcut fiyatta, Bitcoin’in konsolide olmasına ve muhtemelen toparlanmasına yardımcı olacak boğalara odaklanılıyor. Kapak tarafında, varlık olası bir genişletilmiş düzeltme için sıraya gireceğinden, konsolide edilmemesi Bitcoin boğaları için sorun yaratabilir.

Teknik analiz (TA) göstergeleri ise Bitcoin boğaları ve ayıları için bir sinyal gösteriyor gibi. Bir günlük göstergelerin bir özeti 15’te ‘satış’ duyarlılığına gidiyor, osilatörlerin sonucu 2’de ‘satış’ gösterirken hareketli ortalamalar (MA) 13’te ‘güçlü satış’ bölgesi anlamını taşıyor.

Bazı teknik algoritmaya göre Bitcoin 31 Aralık’ta 18.800 dolar bölgesinde kapanış yapabilir.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin