Cardano Vakfı açıkladı: İşte yılın öne çıkan ADA gelişmeleri
Cardano Vakfı açıkladı: İşte yılın öne çıkan ADA gelişmeleri

Cardano Vakfı açıkladı: İşte yılın öne çıkan ADA gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano blok zincirinin koruyucusu ve kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan Cardano Vakfı, sona ermek üzere olan 2022 yılının önemli anlarını paylaşmak için Twitter’a gitti.

https://twitter.com/Cardano_CF/status/1605613790829371392

Bu, Cardano Vakfı ile Avrupa’nın önde gelen araştırma üniversitelerinden biri olan Zürih Üniversitesi Blockchain Merkezi (UZH BCC) arasında blockchain eğitimi ve araştırma girişimlerinin gelişimini keşfetmek için üç yıllık bir işbirliğini içeriyor.

Ayrıca Cardano Vakfı, Gürcistan şarabının kalitesini ve gerçekliğini sağlamak için Cardano blok zincirinde bir çözüm oluşturmak üzere Gürcistan Ulusal Şarap Ajansı, Bolnisi Şarap Üreticileri Derneği ve Scantrus ile işbirliği yaptı.

Kasım ayında Cardano Vakfı, BM Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin İsviçre’deki ulusal ortağı olan UNHCR (Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği) ile yeni bir işbirliğini duyurdu.

Cardano iyileştirme önerilerine (CIP’ler) bir bakış da bir grafikte verilmiştir. 2022’nin son yılı, tekliflerde %100’lük bir büyüme gördü. 2022’de 50 incelenmiş teklif, incelenmekte olan 20 teklif, 38 yeni CIP yazarı ve 155 çekme isteği vardı ve yıl içinde 2.700’den fazla yorum yapıldı.

Zincir üzerinde devasa büyüme

Cardano Vakfı tarafından yayınlanan grafiğe göre, Plutus’taki akıllı sözleşme sayısı 2021’den bu yana %394’lük bir artışı temsil ederek 4.445’e yükseldi.

İşlem sayısı 2021’e göre %139 artışla 56,9 milyona ulaştı. Aynı zamanda toplam cüzdan sayısı %47 artışla 3.80 milyona, yetki verilen cüzdan sayısı ise %27 artışla 1.24 milyona ulaştı.

Cardano blockchain IOG tarafından sağlanan en son istatistiklere göre, 1.151 proje blockchain üzerinde çeşitli geliştirme aşamalarındadır. Şimdiye kadar 111 proje hayata geçirildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin